lipsa erectiei dintr-o data | Forumul Medical ROmedic

lipsa erectiei dintr-o data

08-04-2007
Gu
Nu este medic/terapeut
Gu
De vreo 9 luni imi place o fata totul a decurs lent si intr-o directie pozitiva.Doar la simpla atingere aveam erectie...acu 2 zile s-a ajuns la momentul cand aveam sa facem dragoste...pana la penetrare totul parea ok apoi s-a facut moale si era, , mort".Care sa fie cauza? E posibil sa fi fost cauzata de o la o simpla lovitura?
2 comentarii
0
09-04-2007, ora 00:00
Gu
Nu este medic/terapeut
Gu
astept un sfat...poate fi oare de vina ca s-a yntymplat yn ziua de Pasti?:)asta glumind de sigur dar serios ce sfat mi-ati putea da?
0
27-04-2007, ora 00:00
tommy
Nu este medic/terapeut
tommy
asa am patit si eu...eram gata, totul era perfect pana la penetrare..am ajuns sa fiu speriat si disperat...nu stiam ce-i de facut.la mine totul era o chestie psihologica.si cred k asa-i si la tine...ta-as sfatui sa vb deschis cu fata si sa-i zici clar ce se intampla..poate undeva in mintea ta se intampla ceva..iti e rusine...sau ceva de genul.vorbeste deschis si totul se va rezolva..crede-ma..mult suuces;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: