probleme ejaculare

Buna ziua! Am 22 de ani si am probleme cu ejacularea. Mai exact cred ca sufar de ejaculare precoce. Am inceput viata sexuala la 17 ani, am avut mult timp partenere, relatii stabile si nu m-am confruntat cu aceasta problema niciodata, pana de curand. Intotdeauna ejaculam tarziu. De 7 luni, de cand am terminat ultima relatie nu am mai avut contacte sexuale. Insa m-am masturbat, si am observat faptul ca durata scade treptat. Am ajuns sa ejaculez dupa 1 minut sau uneori chiar mai putin. Zilele trecute am avut contact sexual dupa 7 luni si a fost groaznic atat pentru mine, cat si pentru partenera. Am reusit doar 5 minute ( si asta gandindu-ma la sobolani morti, cadavre si alte imagini pentru a amana ejacularea). M-am simtit groaznic si simt ca viata mea sexuala e serios amenintata.
Care poate fi cauza si cum pot rezolva problema?
Va multumesc
Care poate fi cauza si cum pot rezolva problema?
Va multumesc
2 comentarii

Buna, am 58 ani, cunosc aceasta problema, este complicata, dar nu greu de rezolvat, ar trebui sa cauti o partenera, care sa nu doreasca f mult sa faca sex cu tine, sa o faci sa doreasca mai mult compania ta, eventual sa aveti o perioada de acomodare, doar sa va vedeti, sa va iubiti asa, platonic, mai mult din ochi, din priviri, sa aibe rabdare cu tine, stiu ca asta e greu, dar cu rabdare, se poate, numai tu nu ar trebui sa mai pui atentie prea mult pe acest lucru.

Oare cat de placut sa fi fost cand te-ai gandit "la sobolani morti, cadavre si alte imagini pentru a amana ejacularea"? Asta e o reteta sigura pentru a dezvolta in timp probleme cu erectia. Consulta initial un psihosexolog Trytohide
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: