Plicuri Inofem Duo

Bună tuturor, Sunt bune acele pliculețe Inofem Duo pentru reglarea ciclului menstrual? Ideea este că nu mia mai venit ciclul de aproximativ 8-9 luni și a-și cam vrea să vină, momentan nu pot merge la un ginecolog pentru ca nu sunt în țară, un medic ginecolog cu, care ak vorbit online mia recomandat aceste pliculețe ca să îmi vina menstruația, sunt bune? Știe cineva?? MULȚUMESC
2 comentarii

Important ar fi să stabiliți cauza lipsei menstruației și asta se face numai prin investigații la ginecolog. Puteți găsi un medic oriunde, dacă nu sunteți în țară.
Inofem Duo fiind un supliment alimentar destinat femeilor pentru susținerea echilibrului hormonal, funcției ovariene si menstruației regulate, nu poate să vă facă rău, dar e nevoie să depistați cauzele pentru rezolvarea adevăratei probleme și stabilirea unui tratament adecvat.
Inofem Duo fiind un supliment alimentar destinat femeilor pentru susținerea echilibrului hormonal, funcției ovariene si menstruației regulate, nu poate să vă facă rău, dar e nevoie să depistați cauzele pentru rezolvarea adevăratei probleme și stabilirea unui tratament adecvat.

Mulțumesc pentru răspuns! Abia în toamnă ajung acasă și atunci voi merge la ginecolog, eu sunt în Uk și nu am încredere în medicii de aici plus dacă îmi fac o programare poate mă baga după câteva luni :(((

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dupa montarea sterileltului am avut doar 2 menstre, dupa care nimic
- 7amenoree de 6-7 luni help, please!
- 6duphaston pt amenoree secundara
- 5amenoree de 4-5 luni
- 3lipsa menstruatiei mai mult de doua luni
- 4absenta menstruatie
- 3ciclu menstrual-nu, sarcina-nu
- 5lipsa menstruatiei de doua luni
- 0Lipsa menstruatie dar cu simptome adolescenta 16 ani
- 1Lipsa menstruatie.
- 4Amenoree de 10 luni