pierdere echilibru, cefaleea, vertij
am fost cu mama mea la spitalul 9 berceni acum o luna.la internare a avut urmatoarele diagnostice: cefalee, vertij, tulburari de echilibru (ea nu poate sa mearga singura de 3 luni, merge dintr-o parte in alta).a facut investigatii:
-ct cerebral : fara leziuni heterodense intercraniene.sistem ventricular simetric, situat pe linia mediana
-rmn cerebral : fara leziuni intracerebrale
-angio-rmn : asimetrie a sinusurilor laterale si a glomusurilor jugulare prin hipoplazie pe stanga, ectazie pe dretp.
La externare s-au pus urmatoarele diagnostice: sindrom de hipertensiune intracraniana benigna, hipoplazia sinusului lateral si a glomusului jugular stang, spondiloza cervicala, insuficienta circulatorie vertebro-bazilara, cardiopatie ischemica dureroasa, hipertensiune arteriala esentiala stadiu 2, insuficienta ventriculara stanga nyha 2.
sa dat tratament cu tanakan, ketanol, stugeron.
a trecut o luna si ea se simte mai rau.astept urgent un raspuns.
-ct cerebral : fara leziuni heterodense intercraniene.sistem ventricular simetric, situat pe linia mediana
-rmn cerebral : fara leziuni intracerebrale
-angio-rmn : asimetrie a sinusurilor laterale si a glomusurilor jugulare prin hipoplazie pe stanga, ectazie pe dretp.
La externare s-au pus urmatoarele diagnostice: sindrom de hipertensiune intracraniana benigna, hipoplazia sinusului lateral si a glomusului jugular stang, spondiloza cervicala, insuficienta circulatorie vertebro-bazilara, cardiopatie ischemica dureroasa, hipertensiune arteriala esentiala stadiu 2, insuficienta ventriculara stanga nyha 2.
sa dat tratament cu tanakan, ketanol, stugeron.
a trecut o luna si ea se simte mai rau.astept urgent un raspuns.
3 comentarii
buna alexa, sunt ioana si am 30 de ani de 2 sapt ma confrunt cu aceasi acelasi lucru din cauza pierderii echilibrului stau mai mult in pat.si mie mi-au dat tanakan, neuromultivit si piracetam dar tot asa nici o schiimbare.sincer nici nu stiu ce sa mai cred.poate-mi lasi un id de mess sa-mi spui si mie unde a facut mama ta tomograf.merci
mama mea are aceeasi simptomatologie de 2 ani. Nici ea nu pooate sa mearga datorita dezechilibrului si ametelilor. Dupa un numar enorm de investigatii de 2 ani incoace, si la fel de multe diagnosticari si tratamente fara succes, are acum un diagnostic final care pare sa fie cel mai palpabil: vasculita a sistemului nervos central. Nu face tratament decat de 2 zile, (cu vessel due injectii si pastile si plavix), asa ca starea ei e la fel de proasta dar speram ca va fi totul bine macar acum in al 12 lea ceas. daca mai stie cineva ceva de aceasta boala astept raspuns.
Am 55 de ani si aceleasi simptome, dezechilibru, ameteli, greu de aflat motivul, cauza, doctorii prescriu medicamente, ca e mai usor decat sa investigheze cauza.Ce ati mai aflat?Va rog sa-mi spuneti si mie, multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8dureri groaznice de cap de aprox 15 ani
- 59Sindrom vertiginos.. ameteli, dezechilibru
- 2de la un timp il doare capul si nu cedeaza la paracetamol sau algocalmin
- 0cefalee, dureri cap, confuzie, depesie ?
- 0Cefalee persistenta de tip tensional
- 0Simptome suspecte: ameteala, dezechilibru, varsaturi...
- 15Dureri de cap
- 9Sindrom vertiginos
- 3dureri de ceafa
- 3Vertij
- 11Ochii ma supara
- 7dureri insuportabile de cap, greata, voma, spondiloza cervicala
- 1amorteala si cefalee
- 1Vertij, ameteli- tratament
- 0Intrebare vertij
- 2Durere maxilar-ureche interna-tample, pierdere echilibru la mers/vertij.
- 4Vertij cand beau apa repede sau cand ma inec
- 1Slabiciune musculara.
- 2Vertij / tulburari ale vederii
Mai multe informații despre: Dezechilibrul Cefaleea Vertijul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: