Am inghitit ceva... sa fi fost un tantar sau un smoc de par

24-10-2009
Lavinia Catalina
Nu este medic/terapeut
Lavinia Catalina
Am o problema de aproximativ 2 zile: am inghiti intr-o seara stand pe perna, ceva, nu stiu sigur ce, poate sa fi fost ori un tantar, ori un smoc de par (precizez ca am un catel vaccinat si sanatos), cert este ca nu stiu ce anume am inghitit. Imediat am inceput sa tusesc deoarece ma deranja, apoi am vomitat incercand sa scap de acea incomoditate. Eu presupun si ar fi fost normal sa se duca odata cu ce am dat afara si sa nu fi ramas in gat, insa de atunci simt ca ma deranjeaza ceva. Poate fi doar in mintea mea sau chiar e posibil ca ceea ce am inghitit fara sa vreau sa fi ramas in gat? Va rog frumos sa ma ajutati si sa-mi raspundeti, sunt foarte fricoasa de felul meu, ma gandesc intotdeauna la ce e mai rau.
3 comentarii
0
24-10-2009, ora 01:31
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Du-te la o farmacie homeopata si cumpara remediul Silicea CH30 si suge 2 granul o singura data si o sa-ti iasa aia din gat. Ai rabdare cu efectul, poate dura cateva zile. Mai multe sa nu sugi. Daca intr-o saptamana nu a iesit mai incerci 2 granule.
Am pus aici o lista cu farmacii homeopate.
0
24-10-2009, ora 12:46
Lavinia Catalina
Nu este medic/terapeut
Lavinia Catalina
Multumesc mult. Inca o intrebare scurta: am spus ca mai poate fi si doar in mintea mea si sa mi se para; daca iau acele granule si nu am nimic, vor fi efecte adverse, sau ceva rau? Va multumesc inca o data.
0
27-10-2009, ora 13:02
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu exista efecte adverse.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mierea poate proteja împotriva efectului caustic al bateriilor înghițite
  •