Am inghitit ceva... sa fi fost un tantar sau un smoc de par
Am o problema de aproximativ 2 zile: am inghiti intr-o seara stand pe perna, ceva, nu stiu sigur ce, poate sa fi fost ori un tantar, ori un smoc de par (precizez ca am un catel vaccinat si sanatos), cert este ca nu stiu ce anume am inghitit. Imediat am inceput sa tusesc deoarece ma deranja, apoi am vomitat incercand sa scap de acea incomoditate. Eu presupun si ar fi fost normal sa se duca odata cu ce am dat afara si sa nu fi ramas in gat, insa de atunci simt ca ma deranjeaza ceva. Poate fi doar in mintea mea sau chiar e posibil ca ceea ce am inghitit fara sa vreau sa fi ramas in gat? Va rog frumos sa ma ajutati si sa-mi raspundeti, sunt foarte fricoasa de felul meu, ma gandesc intotdeauna la ce e mai rau.
3 comentarii
Du-te la o farmacie homeopata si cumpara remediul Silicea CH30 si suge 2 granul o singura data si o sa-ti iasa aia din gat. Ai rabdare cu efectul, poate dura cateva zile. Mai multe sa nu sugi. Daca intr-o saptamana nu a iesit mai incerci 2 granule.
Am pus aici o lista cu farmacii homeopate.
Am pus aici o lista cu farmacii homeopate.
Multumesc mult. Inca o intrebare scurta: am spus ca mai poate fi si doar in mintea mea si sa mi se para; daca iau acele granule si nu am nimic, vor fi efecte adverse, sau ceva rau? Va multumesc inca o data.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25inghitire corp strain
- 6Mi-am inghitit proteza, va mai iesi cand fac treaba mare?
- 14copilul meu a inghitit o moneda de 10 bani
- 6A inghitit o baterie!
- 3am inghitit ovule
- 6copil de 1 an si monezile
- 3inhalare fulg gasca
- 0mi-a cazut o steluta de la aparatul dentar si l-am inghitit
- 1Probleme dupa ingerare corp străin (ciob sticla)
- 3Dinte înghițit
- 1Urgent! Fetita de 9 ani a inghiti o paieta
- 1Copilul meu de 1 an a înghițit pudra de talc. Cat de grav este?
- 1Inaltare înghițita
- 2Inghitire ciob fetita 2 ani
- 1Am înghițit un os de pește
- 2Am înghițit o coroana dentara!! Ajutați ma va rog!
- 2Buna ziua - Am inghit un plastic mic de la aparatul dentar
Mai multe informații despre: inghitirea unui corp strain
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: