A inghitit o baterie!
Buna! Fetita mea de 1 an si 2 luni a inghitit acum 13 zile o baterie mica rotunda de ceas. Am fost cu ea la dr. i-au fecut radiografii si bateria e in intestinul subtire. Au spus ca daca nu iese pe cale naturala s-ar pune problema unei operatii. Dar deocamdata mai asteptam. Cat sa mai astept??? Mi-e groaza de operatie!!
6 comentarii
Buna ziua,
se pare ca bateria nu se dizolva si nici nu se elimina cu lapte sau apa..daca ar bea copilul, mai multa.
Pt.ca e acida..dupa o perioada MARE de timp, ar putea "face perforatii" ale intestinului subtire.
De aceea, ascultati ce spun medicii (consultati..cati mai multi)..sa-si de-a cu parerea,..
DAR daca ar fii adult, o mancare consistenta ca de ex.. fasole batuta, tocana de cartofi, sarmale..etc...
si apoi multe lichide, ar duce la eliminarea..bateriei.
E cam complicat ca, fetita e micuta!
Sa va traiasca si...rugati-va sa scape fara operatie.
O zi Buna si sa auzim de bine!
se pare ca bateria nu se dizolva si nici nu se elimina cu lapte sau apa..daca ar bea copilul, mai multa.
Pt.ca e acida..dupa o perioada MARE de timp, ar putea "face perforatii" ale intestinului subtire.
De aceea, ascultati ce spun medicii (consultati..cati mai multi)..sa-si de-a cu parerea,..
DAR daca ar fii adult, o mancare consistenta ca de ex.. fasole batuta, tocana de cartofi, sarmale..etc...
si apoi multe lichide, ar duce la eliminarea..bateriei.
E cam complicat ca, fetita e micuta!
Sa va traiasca si...rugati-va sa scape fara operatie.
O zi Buna si sa auzim de bine!
Nu mai stati nici o ora. Am auzit un caz asemanator care s_a soldat foarte rau. Daca iese acidul din baterie, arde tesutul.Luati masuri urgente. Bafta!
Buna seara,
m-am tot gandit...(nu a-ti precizat nici orasul, localitatea, judetul)...de unde sunteti...
si in functie de asta...a-ti putea consulta un medic in Ungaria, aproape de granita cu Romania.
Hotarati-va si va voi scrie un nr.de tel...de acolo.
O seara buna!
Doamne ajuta!
m-am tot gandit...(nu a-ti precizat nici orasul, localitatea, judetul)...de unde sunteti...
si in functie de asta...a-ti putea consulta un medic in Ungaria, aproape de granita cu Romania.
Hotarati-va si va voi scrie un nr.de tel...de acolo.
O seara buna!
Doamne ajuta!
Multumesc pt raspunsuri.
Suntem din Sighisoara Jud. Mures. Am fost si la Spitalul Mare din Tg. Mures la chirurgie infantila, dar mi s-a spus sa ma duc acasa sa astept sa iasa pe cale naturala.
Acidul din baterie s-a fi scurs deja pt ca fetita a avut scaunul verde o saptamana, am spus asta medicului dar mi-a spus ca nu aare cum sa se scurga acidul pt. ca bateria e capsata. acum are scaunul normal si nu are nici un simptom (durei abdominale sau varsaturi).
Suntem din Sighisoara Jud. Mures. Am fost si la Spitalul Mare din Tg. Mures la chirurgie infantila, dar mi s-a spus sa ma duc acasa sa astept sa iasa pe cale naturala.
Acidul din baterie s-a fi scurs deja pt ca fetita a avut scaunul verde o saptamana, am spus asta medicului dar mi-a spus ca nu aare cum sa se scurga acidul pt. ca bateria e capsata. acum are scaunul normal si nu are nici un simptom (durei abdominale sau varsaturi).
A eliminat bateriaa!!!! Multumesc lui Dumnnezeu. Dupa 2 saptamani de calvar!
Doamne ajuta!
ce veste minunata, mamica draga,
ma bucur de acest lucru si NU UITA in fiecare moment sa aduci MULTUMIRE si recunostinta Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului si Sfantului Nectarie.
Noi ne-am rugat si iata, o familie, o mamica, o fetita sunt azi cu bine acasa, fara grija care, i-a macinat aceste 2 saptamani.
O primavara frumoasa!
ce veste minunata, mamica draga,
ma bucur de acest lucru si NU UITA in fiecare moment sa aduci MULTUMIRE si recunostinta Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului si Sfantului Nectarie.
Noi ne-am rugat si iata, o familie, o mamica, o fetita sunt azi cu bine acasa, fara grija care, i-a macinat aceste 2 saptamani.
O primavara frumoasa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25inghitire corp strain
- 6Mi-am inghitit proteza, va mai iesi cand fac treaba mare?
- 9Dilatare vena jugulara interna la copil 3 ani
- 0inghitirea unui obiect
- 6copil de 1 an si monezile
- 0Centru de terapie pentru copii cu intarziere in dezvoltare
- 1am nevoie de un raspuns
- 2Tesaturi?
- 1caserole polistiren digestiv?
- 3Bebe cade pe ganduri
- 1Urgent! Fetita de 9 ani a inghiti o paieta
- 1Copilul meu de 1 an a înghițit pudra de talc. Cat de grav este?
- 2Am înghițit o coroana dentara!! Ajutați ma va rog!
- 2Buna ziua - Am inghit un plastic mic de la aparatul dentar
- 2Fragment Scobitoare inghitit
Mai multe informații despre: Dezvoltarea copilului intre 1-3 ani inghitirea unui corp strain
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: