probleme digestie
Buna ziua, Am 24 de ani si e de cam o luna jumatate, sunt foarte stresata din cauza unor probleme grave in familie, mama fiind grav bolnava de cancer, ei bine de atunci am observat tulburari ale digestiei, constipatie dar nu tot timpul, schimbarea culorii a scaunului care a devenit un maron deschis, plutitor, cu aspect grasos si moale, uneori diaree alteori normal ca si consistenta dar fragmentat, sunt foarte ingrijorata caci ceea ce am citit pe internet m-a dus cu gandul ca as avea cancer pancreatic sau oricum ceva foarte grav, alte simptome nu prezint, ma simt chiar foarte bine, mananc bine, nu am stari de greata, intradevar acum ceva timp nu prea mancam din cauza stresului, nu prezint pete pe piele sau schimbarea culorii albului ochilor. ce ma sfatuiti?
1 comentarii
FLORINA eu sunt pacient cu cancer si iti pot spune ca poti face cancer si din cauza stresului maxim, am intalnit persoana care sa consumat cat timp sotul era bolnav de cancer si a facut si ea, si din cate nmiau explicat medicii la care am mers stresul da pauze sistemului imunitar si atunci poate aparea cancerul, DAR mai poate fi din cauza stresului care modifica metabolismul, cam ca atunci cand erai la scoala si nu stiai lectia sau dadeai lucrare iti fiebea burta.Daca doresti da clik pe numele meu si trimitemi o adresa de mail unde sa iti trimit mai multe informatii despre cancer.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5balonare, digestie ingreunata, dureri in partea stanga in special dupa masa
- 4probleme digestive - tratament homeopat
- 2probleme cu digestia?
- 8buna ziua!intrebare digestie !
- 9tulburari digestive
- 5Absorbtia Novynette la indigestie
- 6Probleme digestive de vreo 3 luni
- 5gaze intestinale in exces!
- 3disconfort digestiv
- 0Probleme digestive?
- 0Probleme cu digestia