probleme de sanatate
ma numesc fratilescu ovidiu, am 26 de ani, lucrez in constructi. sa incep cu sintomele. am dureri in zona inimi, dureri in umarul stang, probleme grave de respiratie, batai ale inimii foarte ritmice, uneori exagerate, caldura interioara si obosesc foarte repede. am mers la spital si dupa cateva ekg (4) nu mi sa dat un diagnostic. tensiunea nu este stabila. doar verbal au spus de o angoasa pectorala. ca tratament am algocalmin, aspacardin, egilok. ce boala am ?e bun tratamentul? ce trebuie sa fac si ce nu trebuie sa fac? vreau sa stiu tot despre aceasta boala.
2 comentarii
Aceleasi probleme le-am avut si eu si inca mai am ceva simptome. Am mers la multi medici cardiologi fiecare dandu-mi tratamentul lui cu rezultate foarte slabe. Cineva ma indrumat catre neurolog care mi-a spus ca este o dereglare a functiilor neurovegetative datorate stresului indelungat si a efortului fizic prelungit. mi-a dat un tratament si mi-a recomandat sa reduc cat mai mult posibil stresul si efortul fizic(sa ma odihnesc suficient si plimbari).Tratamentul a durat cam o luna jumatate cu rezultate semnificative. Mai apar palpitatii rar darsi mai slabe. Trebuia sa mai merg sa mai repet o data tratamentul dar am renuntat pt ca m-am simtit bine si plus de asta am inceput o cura de argila albastra in paralel cu una de germeni de grau pt ca atatea medicamente pe o perioada indelungata datorita efectelor adverse poate sa-ti faca alte probleme lucru care nu se intampla la tratamentele naturiste. Ar fi bine daca poti sa-ti schimbi si serviciul cu unul mai usor( frigul si efortul iti da un reumatism de care nu mai scapi toata viata).
0
28-02-2009, ora 14:38
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Intrati pe link-ul urmator si aflati mai multe detalii dsp doamna doctor care cu siguranta va va ajuta:
http://forum.romedic.ro/prod/%C5%A2ig%C4%83ni%C5%9Fteanu_Constan%C5%A3a-cel_mai_bun_medic_internistdinEuropa!_024425.html
Tratamentul este bun, mai putin algocalminul. Numai Bine!
http://forum.romedic.ro/prod/%C5%A2ig%C4%83ni%C5%9Fteanu_Constan%C5%A3a-cel_mai_bun_medic_internistdinEuropa!_024425.html
Tratamentul este bun, mai putin algocalminul. Numai Bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: