probleme de erectie
Salut.
Acum ceva timp am fost diagnosticat cu "prostatita" : simptomele care m-au facut sa ma duc la control au fost: urinare fara jet puternic (in mod normal urinam cu jet destul de puternic), urinare cu usturimi si imposibilitatea obtinerii unei eractii normale adica mai exact penisul cind trebuia sa fie erect era moale(...si am doar 21 de ani). Am luat medicamente si am scapat de urinare cu usturini iar jetul urinar este mai puternic (dar prca nu chiar ca innainte).dar.erectia inca pune probleme...adica.acum penisul se intareste in stare eracta dar dupa citeva secunde...chiar daca este stimulat incepe sa redevina moale...apoi...iar se intareste si iar se face moale.si tot asa.Si nu stiu de ce dar libodoul cred ca este foarte scazut adca nu simt dorinta aceea arzatoare de a face sex.Iar daca apare dorinta...apare si problema cu erectia.
Nu stiu daca sunt cauze fizice sau psihice sau ce trebuie sa fac in continuare.Astept cu mare interes un raspuns de voi care sa ma lamureasca cit de cit macar.si va multumesc anticipat.gabi
Acum ceva timp am fost diagnosticat cu "prostatita" : simptomele care m-au facut sa ma duc la control au fost: urinare fara jet puternic (in mod normal urinam cu jet destul de puternic), urinare cu usturimi si imposibilitatea obtinerii unei eractii normale adica mai exact penisul cind trebuia sa fie erect era moale(...si am doar 21 de ani). Am luat medicamente si am scapat de urinare cu usturini iar jetul urinar este mai puternic (dar prca nu chiar ca innainte).dar.erectia inca pune probleme...adica.acum penisul se intareste in stare eracta dar dupa citeva secunde...chiar daca este stimulat incepe sa redevina moale...apoi...iar se intareste si iar se face moale.si tot asa.Si nu stiu de ce dar libodoul cred ca este foarte scazut adca nu simt dorinta aceea arzatoare de a face sex.Iar daca apare dorinta...apare si problema cu erectia.
Nu stiu daca sunt cauze fizice sau psihice sau ce trebuie sa fac in continuare.Astept cu mare interes un raspuns de voi care sa ma lamureasca cit de cit macar.si va multumesc anticipat.gabi
3 comentarii
Un urolog-sexolog este cel mai nimerit sa te indrume in continuare. Un consutl care sa evalueze eficienta tratamentului in rezolvarea prostatitei se impune.
Mergi asadar la un consult, numai astfel se va putea afla daca disfunctia ta erectila are cauza fizica sau psihica. Scaderea libidoului este foarte probabil o consecinta a disfunctiei erectile.
Mergi asadar la un consult, numai astfel se va putea afla daca disfunctia ta erectila are cauza fizica sau psihica. Scaderea libidoului este foarte probabil o consecinta a disfunctiei erectile.
Salut! Am 17 ani si am o mare problema cu erectia si din cate stiu eu sunt foarte sanatos cel putzin asa arata analizele (bine sa recunosc nu mi-am mai facut analizele de vreun an jumate, dar nu am avut nici o simptoma care sa ma determine sa merg la doctor) dar cred ca totul e de la creierasul meu mic.. deci in timpul preludiului cu partenera mi se scoala e totul ok.. trecem peste preludiu.. si cand sa intru in actiune (vb romanului) "imi moare la intrare" cu toate ca pofta de sex inca o am... pe urma va datzi seama ca nu mai putem face nimic si ne piere chefu.. si chestia asta am patzito de 2 ori pana acum cand am avut ocazia s-o fac. eu unu ma gandesc ca poate ma... inhibez draq.. shtie nu stiu ma emotionez nu stiu ce sa zic.. si deja chestia asta a devenit o problema si incepe sa ma sperie. Astept raspunsul dumneavoastra cat mai rpd posibil sper sa ma putetzi ajuta. Va multumesc anticipat.
Buna ziua,
Scriu in numele iubitului meu care are o problema!!!!Are 28 de ani si in urma cu 4 luni a avut hemoroizi(nici nu stiu daca ma exprim corect), am fost la medic ia prescis un tratament, a fost totul ok, dar dupa acest tratament a aparut o problema. Este foarte greu de explicat, nu mai simte nevoia sa faca dragoste, sau mai bine spus isi simte penisul ca nefacand parte din el, ca ceva in plus la corpul lui, reactioneaza f greu la stimuli, singurul lucru care-l ajuta este stimularea orala.Va rog frumos sa ne ajutati si sa ne spuneti unde ne putem adresa, ce fel de specialitate trebuie sa aiba medicul.
Va multumesc frumos
Scriu in numele iubitului meu care are o problema!!!!Are 28 de ani si in urma cu 4 luni a avut hemoroizi(nici nu stiu daca ma exprim corect), am fost la medic ia prescis un tratament, a fost totul ok, dar dupa acest tratament a aparut o problema. Este foarte greu de explicat, nu mai simte nevoia sa faca dragoste, sau mai bine spus isi simte penisul ca nefacand parte din el, ca ceva in plus la corpul lui, reactioneaza f greu la stimuli, singurul lucru care-l ajuta este stimularea orala.Va rog frumos sa ne ajutati si sa ne spuneti unde ne putem adresa, ce fel de specialitate trebuie sa aiba medicul.
Va multumesc frumos
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tulburari de erectie
- 6Erectie scurta... nu o pot mentine mai mult de 30 sec fara sa imi ating penisul cu mana
- 4impotent.. vreau sa fiu un om normal
- 7Uretrita nespecifica - prostatita?
- 6am din ce in ce mai mari probleme cu erectia.. impotenta?
- 2un barbat cu diabet are probleme de erectie?
- 3cand ma masturbez si penisul imi este in erectie nu mi se decaloteaza complet...
- 2prostatita cronica
- 37Probleme cu ejacularea preamatura, erectia si psihologice
- 5Nu mi se scoala
- 0probleme de erectie
- 39Nu mi se mai scoala penisul
- 0Nu am erectie.Impotenta?Sa raspunda un doctor UROLOG va rog
- 4nu am erectie cu alte fete inafara de prietena mea... ce sa fac?
- 41Partenerul meu are probleme de potenta?
- 6ce imi puteti recomanda pentru a avea o erectie mai buna?
- 10probleme cu potenta
- 5Medicamente pentru erectie, potenta
- 0Prostatita cronica bacteriana
- 11Prostatita și dureri de 12 zile la 21 ani
Mai multe informații despre: Prostatita erectia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: