Alergie sau altceva?
![anamon](/arata_img.php?img=cont_146702.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna seara,
Tot timpul anului imi curge nasul, mai putin vara. Am incercat mai multe tratamente, dar fara nici un folos. Nu pot fi tot timpul racita. Este imposibil. Urmez un tratament pentru rinita alergica. Iau ebastina si loratadina. M-am saturat sa-mi sterg tot timpul nasul, mucoasa nazala este iritata din cauza aceasta. Nasul incepe sa-mi curga cand ies afara in frig. Ce ar trebui sa fac? Ce analize ar trebui sa fac? Am incercat sa vorbesc cu medicul generalist, dar mi-a spus ca nu poate face mai mult decat sa-mi prescrie medicamente antialergice.Mentionez ca nu locuiesc in Romania. Orice sugestie este binevenita.
Tot timpul anului imi curge nasul, mai putin vara. Am incercat mai multe tratamente, dar fara nici un folos. Nu pot fi tot timpul racita. Este imposibil. Urmez un tratament pentru rinita alergica. Iau ebastina si loratadina. M-am saturat sa-mi sterg tot timpul nasul, mucoasa nazala este iritata din cauza aceasta. Nasul incepe sa-mi curga cand ies afara in frig. Ce ar trebui sa fac? Ce analize ar trebui sa fac? Am incercat sa vorbesc cu medicul generalist, dar mi-a spus ca nu poate face mai mult decat sa-mi prescrie medicamente antialergice.Mentionez ca nu locuiesc in Romania. Orice sugestie este binevenita.
1 comentarii
![Dr. Flueraru Valeriu](https://cdn.romedic.ro/img/medic-default.png)
cornetele nasale.. prin sistemul limfatic sunt legate de tractul digestiv, de intestine
acolo este conflictul cu alergenii si alimetele producatoare Mucus
la gastrologie trebuie investigat
acolo este conflictul cu alergenii si alimetele producatoare Mucus
la gastrologie trebuie investigat
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de un an ma confrunt cu stranuturi si secretii nazale
- 5lipsa pneumatizarii sinusurilor frontale are legatura cu durerea de cap?
- 10Secretii nazale alb-galbui la copil de 2 ani
- 5expectoratie galbena... credeti ca e necesar si un control pentru TBC sau o radiografie pulmonara?
- 5alergie, rinita sau altceva?
- 1rinoree posterioara
- 5mancarimi la nas si mucus apos
- 6Secretii nazale galbene la 2 saptamani
- 6Rinosinuzita etmoidala bilaterala, rinoree posterioara
- 4Mucozitati abundente la copii
- 0faringita si rinoree
- 2Rinoreea posterioara
- 3Rinoree posterioara, limba albicioasa
Mai multe informații despre: Rinoreea curge apa din nas rinoreea apoasa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: