Este normal?
Hei!
Am 15 ani si dupa cum am observat de vreo 3 ani vaginul meu incepe sa arate ciudat, intr-un mod urat, labiile inferioare ies mult inafara fata de cele superioare(iar una este mai lunga decat cealalta) si acestea acopera si clitorisul(labiile interioare) si mi se pare ca arata oribil, este normal? sau este o problema?:/
Astept raspunsuri, multumesc
Am 15 ani si dupa cum am observat de vreo 3 ani vaginul meu incepe sa arate ciudat, intr-un mod urat, labiile inferioare ies mult inafara fata de cele superioare(iar una este mai lunga decat cealalta) si acestea acopera si clitorisul(labiile interioare) si mi se pare ca arata oribil, este normal? sau este o problema?:/
Astept raspunsuri, multumesc
4 comentarii
Ttrebuie sa mentionez ca sunt virgina insa ma masturbez cam de 2 ani, numai stimulare clitoridiana cam de 2 maxim 3 ori pe saptamana(incerc sa o fac cat mai rar), am un apetit sexual foarte crescut...
Fiecare om este unic asa si corpul, dar daca ai impresia ca este o problema atunci de ce nu te duci la un control ginecologic? unde ar fi placerea daca toti am avea acelasi aspect, acelasi corp?am fii toti identici ar fi naspa rau nu crezi?
Da, insa am gandesc la standardele din ziua de azi...:(
Si m-am gandit la varianta cu controlul ginecologic insa i s-ar parea ciudat mamei ca ma intereseaza acest aspect, si ar intra la banuieli, plus ma gandesc (, ) ca sanatos nu inseamna neaparat si frumos, asa ca nu prea ar avea cum sa ma ajute
Si m-am gandit la varianta cu controlul ginecologic insa i s-ar parea ciudat mamei ca ma intereseaza acest aspect, si ar intra la banuieli, plus ma gandesc (, ) ca sanatos nu inseamna neaparat si frumos, asa ca nu prea ar avea cum sa ma ajute
NU degeaba au facut facultatea medicii.Ei sunt in masura sati zica daca esti sanatoasa sau nu sau daca este normal sau nu restul tine de obiceiuri si placeri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dupa ejaculare sperma se scurge din vagin. este normal?
- 2nod pe un perete al vaginului
- 7Umflatura intre vagin si piciorul drept
- 6o virgina la 45 de ani poate face spalaturi vaginale?
- 7ma puteti ajuta?
- 5vagin prea larg
- 8inca mai curge sange un pic din vagin
- 8spermatozoizii pot trece de un himen care nu a fost rupt?
- 10Imi simt larg vaginul
- 7Am si eu o intrebare va rog frumos
- 8Mancarimi vaginale
- 3Vaginul se streamteaza dupa o perioada de abstinenta?
- 6Inceputul vietii sexuale: dureros si urat
- 2apa cu sapun in vagin
- 8intrarea in vagin e putin umflata.. ce poate fi
- 3sept vaginal transversal
- 8nodul in interiorul vaginului
- 3Probleme vaginale.. sarcina?
- 0Pata galbuie interior vagin
- 7Ajutor!!A întreținut relații sexuale cu alti?
Mai multe informații despre: Vaginul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: