Dureri de cap, ameteli si pierderi de memorie la 23 de ani HELP!
Am 23 de ani si am dureri de cap si usoare ameteli zilnice in ultima perioada pe langa asta am realizat ca mi se intampla din ce in ce mai des sa uit ce am facut acum 5 minute. Nu am realizat asta pana acum dar in schimb au realizat prietenii. Se intampla sa-i sun sa intreb ceva dupa care in urmatoarele minute sa uit si sa-i sun din nou intebandu-i acelasi lucru, incep sa nu mai pot sa ma concentrez unei conversatii care includ mai multe persoane, simt ca nu fac fata sa-i inteleg. Imi este frica sa nu fie ceva grav. Ar trebui sa merg sa fac un Tomograf? Am uitat sa mentionez ca am sinuzita cronica de cativa ani si nu am luat un tratament cap coada ci mai luam cate un Aulin cand durerea era chiar insuportabila.
3 comentarii
Este important sa mergi la un consult neurologic, cu siguranta ti se va recomanda un CT sau RMN.
Mergi la un consult neurologic si fa niste analize uzuale sau vezi ce iti recomanda el, si ar fi mai vine sa faci un RMN cerebral, e mai bun decat tomograful la problemele pe care le ai. Dar vreau sa te intreb ceva. Nu ai avut un stress sau o perioada mai grea, cu oboseala si surmenaj, deoarece tulburarea de memorie poate sa ascunda si o depresie. Sanatate si sa ne tii la curent!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Dureri ingrozitoare de cap!!!
- 68va rog... cine are aceleasi simptome sa ma ajute!
- 153nevralgie arnold si trigemeni (dureri groaznice de cap)
- 4Dureri de cap, ameteli etc...
- 3dureri puternice de cap, ameteli, dezechilibru
- 7spondiloza sau ceva la ureche?
- 5durere in ceafa, ameteli, durere umar si toata mana dreapta + fumatoare
- 0dureri de cap, anticonceptionalele
- 2dureri de cap la frig
- 3Durere la atingerea capului
- 8Ajutati-ma cu un diagnostic prezumtiv
- 12nu pot spune ce gandesc
- 9labila psihic?
- 12dureri de cap, ameteli
- 3Dureri de cap.