Impresia ca anumite momente s-au mai intamplat.
Rar, in locuri in care merg des(acasa, in clasa), am pentru cateva secunde impresia ca o anumita secventa s-a mai intamplat(spargerea unei farfurii intr-un anumit fel, un moment de cearta intre un elev si profesor cu aceleasi particularitati, observatie facuta de cineva.tipuri de-astea le numesc secvente...).
Sa fie clauze foarte asemanatoare care s-au mai intamplat, sau pura impresie insotita de o problema? Este vreo boala astfel manifestata?
Multumesc.
Sa fie clauze foarte asemanatoare care s-au mai intamplat, sau pura impresie insotita de o problema? Este vreo boala astfel manifestata?
Multumesc.
5 comentarii
si eu patesc tot la fel.oricum nu este o boala.
categoric nu este o boala, multi oameni au senzatia asta.
Ai zis bine, s-au mai intamplat lucruri asemanatoare pe care mintea si le aminteste si de aici senzatia ca s-au intamplat exact la fel.
Stai linistit(a).
Ai zis bine, s-au mai intamplat lucruri asemanatoare pe care mintea si le aminteste si de aici senzatia ca s-au intamplat exact la fel.
Stai linistit(a).
Nu esti bolnav. Ca acceptam sau nu, constientizam sau nu, majoritatea dintre noi s-a confruntat de-a lungul vietii cu ceea ce tu povestesti.Parapsihologia incearca sa explice ceea ce ni se intampla cateodata facand aluzie la memoria ascunsa, colectiva, universala, ce ne "arunca" in cale din cand in cand o clipa din vietile anterioare traite de noi.Sufletul omului [ nu spiritul], nemuritor, fara a poseda realitate fizica sau materiala tresare si interactioneaza imediat vibrand neexplicabil cand suntem la un moment dat intr-un anumit loc, intr-o anume zi, in anumite circumstante ori cu anume persoane.Este ca o interconexiune intre lumi, intelegerea motivului pentru care oamenii au astfel de experiente nu este cunoscut. Constiinta supravietuieste trupului.Parapsihologii sustin ca aceste "reveniri" sunt de fapt legate de trecutul locului respectiv ; lucruri ce s-au intamplat de-a lungul istoriei lumii, la care am fost partasi, s-au inregistrat, s-au imprimat si cateodata sunt redate.Sunt cunoscute multe cazuri cu copii de varsta mica care nu prea au amintiri si nu au inca dezvoltata o personalitate puternica care isi "amintesc" la un moment dat, intr-un anume loc, spontan, persoane si locuri, le descriu sau le deseneaza cu o exactitate foarte mare, fara sa fi luat contact vreodata in viata actuala ce ceea ce expun ei. Oamenii, foarte sensibili la campurile electromagnetice ale Pamantului si Cosmosului, interactioneaza cu acestea, crescandu-le receptivitatea. Exista multa literatura parapsihologica ce incearca sa lamureasca, dar adevarul despre ceea ce ni se intampla nu-l vom sti niciodata.Numai bine!
Cat de tare! Multumesc pentru raspunsuri.Acum m-am mai linistit.
si eu am patit o de foarte multe ori.
pe langa asta, cele mai multe dintre visuri mi se implinesc asa ca iar am senzatia ca s a mai intamplat o data.
nu cred ca e o problema.
pe langa asta, cele mai multe dintre visuri mi se implinesc asa ca iar am senzatia ca s a mai intamplat o data.
nu cred ca e o problema.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 43Oboseala, dureri, pierderi de memorie
- 5medicamentele afecteaza memoria sau au alte reactii adverse?
- 4tulburari de memorie.VA ROG AJUTOR!
- 3Durere de cap partea stanga+dificultate de concentrare+tulburari de memorie
- 4Uit cuvinte obisnuite!
- 1Ginkobiloba - bun pentru memorie?
- 0tulburari de atentie si memorie?
- 475 HTP - efecte secundare
- 5"Absente", tulburari de memorie, blackout-uri. Oare am epilepsie?
- 0dificultati de memorie recenta
- 2Tulburari de memorie in adolescenta
- 1Scurte pierderi de memorie
- 26Loviturile la cap, afecteaza inteligenta
- 8Suplimente pentru memorie
- 14Dezvoltare personala
- 2ceva bun pentru memorie
- 1Pierderi de memorie, lapsus
Mai multe informații despre: Memoria memoria episodica
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: