ajutor cu un diagnostic, sora mea momente in care isi pierde memoria
Va rog sa ma ajutati cu un diagnostic, sora mea momente in care isi pierde memoria in acest timp saliveaza abundent si nu vorbeste coerent - sau are probleme in a vorbi , uneori strange pumni puternic , dupa ce isi revine nu isi aruce aminte de ce sa intamplat.
4 comentarii
Cati ani are sora ta si de la crezi ca i se trage acest lucru ?
A facut vaccinuri de curand, a luat medicamente, a avut vreun soc emotional sau fizic ?
A facut vaccinuri de curand, a luat medicamente, a avut vreun soc emotional sau fizic ?
are 24 de ani, nu a facut nici un vaccin de curand , soc emotional poate ;
acum un an a facut o operatie de nodul la san, in rest nu a avut probleme serioase, cand se enerveaza sau e stresata transpira abundent ( la subrat )
acum un an a facut o operatie de nodul la san, in rest nu a avut probleme serioase, cand se enerveaza sau e stresata transpira abundent ( la subrat )
ma poate ajuta cineva cu un raspuns ? va rog
Buna ziua, sunt noua pe acest site si habar nu am cu sa adaug un nou subiect, asa ca in schimb va cer ajutorul aici(sub forma de comentariu sau raspuns, deoarece aici e cea mai mare legatura cu intrebarea mea). Iubitul meu are dureri enorme in partea stanga, imediat sub coasta, aceste dureri au inceput pe la sfarsitul lunii august, in primele 3 zile au fost imens de puternice(respira cu greutate, si nu putea sa doarma), singurul mod in care se simtea cat de cat mai bine era daca stea asezat pe scaun, i-am facut masaje cu o crema mentolata, pe care de obicei o folosesc la raceli, iar in timp durerile sau mai domolit, am insistat sa mergem la spital, dar refuze din motive financiare, durerea a continuat sa persiste, dar nu a mai avut tulburari de somn, cel mai recent simptom e urina rosie, mi-a spus ca a inceput sa curga rosu dupa care galbui.. Mai e ince ceva, nu stiu daca e simptom dar viata noastra sexuala nu a intrat in pauza totala de aproximativ 3 luni, imediat dupa ce au inceput durerile, i-am cerut sa-mi descrie durerea, iar el spune ca e ca un junghi. Imi puteti spune ceva, orice, trebuie sa stiu ce are, va rog.
Sarbatori fericite.
Sarbatori fericite.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1copil 12 ani, crize de -absenta- cu pierderea memoriei
- 4dupa un accident rutier are pierderi de memorie
- 3ce sa fac sa nu mai uit
- 6am dureri de cap de ceva vreme, doctorii au zis ca am migrene
- 2Sotul meu uita repede
- 4Ce afectiune am?
- 0Somnambulism si pierderi de memorie
- 3Pierderi de memorie...Va rog sa ma ajutati
- 12nu pot spune ce gandesc
- 3pierderi de memorie
- 4lesin, pierderi de memorie..