Probleme cu incheieturile.. semn de reumatism?

21-02-2011
KarinnaB
Nu este medic/terapeut
KarinnaB
Buna ziua,

Ce inseamna cand "scartaie" incheieturile? Cateodata sunt intepenite si cand incerc sa ma misc simt asa ca si cum ar scartai ceva la ele?
Este acesta un semn de reumatism?

Multumesc!
5 comentarii
0
21-02-2011, ora 16:53
stadler monica
Nu este medic/terapeut
stadler monica
Buna. Incheieturi intepenite au doar cei cu poliartrita, asa ca repejor la um reumatolog, ca nu e de bine.
0
22-02-2011, ora 17:59
Gya_36
Nu este medic/terapeut
Gya_36
Reumatologul poate sa iti dea un diagnostic exact. S-ar putea sa ai artroza, dar daca e la inceput, o poti tine usor sub contol cu un tratament adecvat. Tratamentul clasic este cel cu antiinflamatoare, iar pe langa asta e bine sa mai faci fizioterapie, sport (dar fara a exagera cu efortul), iar ca si tratament natural exista Piascledine din avocado si soia.
0
25-02-2011, ora 13:11
KarinnaB
Nu este medic/terapeut
KarinnaB
Ma gandeam ca e posibil sa am ceva reumatic. Mi-am facut deja programare la medic pentru saptamana viitoare. N-am auzit de Piascledine, ce este acesta? Imi puteti da mai multe detalii?
Multumesc!
0
25-02-2011, ora 13:25
irina toma
Nu este medic/terapeut
irina toma
Katrina, ce varsta ai ?
0
28-02-2011, ora 16:44
Pan-dora
Nu este medic/terapeut
Pan-dora
Karinna,

Piascledine este folosit in cazul artrozelor si parodontozelor, ca medicament adiacent. Poate fi folosit foarte bine si preventiv. iti recomand sa intrebi la doctor de el, si asa te lamuresti cel mai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Compusul din alge marine ce ar putea trata artrita
  • Reumatismul pe înțelesul tuturor
  • De ce mă dor articulaţiile (mă lasă una şi mă ia alta)
  • Cum îți menții articulațiile sănătoase
  • Rolul plantelor aromatice și al condimentelor în tratamentul bolilor reumatice
  •