Probleme cu incheieturile.. semn de reumatism?
Buna ziua,
Ce inseamna cand "scartaie" incheieturile? Cateodata sunt intepenite si cand incerc sa ma misc simt asa ca si cum ar scartai ceva la ele?
Este acesta un semn de reumatism?
Multumesc!
Ce inseamna cand "scartaie" incheieturile? Cateodata sunt intepenite si cand incerc sa ma misc simt asa ca si cum ar scartai ceva la ele?
Este acesta un semn de reumatism?
Multumesc!
5 comentarii
Buna. Incheieturi intepenite au doar cei cu poliartrita, asa ca repejor la um reumatolog, ca nu e de bine.
Reumatologul poate sa iti dea un diagnostic exact. S-ar putea sa ai artroza, dar daca e la inceput, o poti tine usor sub contol cu un tratament adecvat. Tratamentul clasic este cel cu antiinflamatoare, iar pe langa asta e bine sa mai faci fizioterapie, sport (dar fara a exagera cu efortul), iar ca si tratament natural exista Piascledine din avocado si soia.
Ma gandeam ca e posibil sa am ceva reumatic. Mi-am facut deja programare la medic pentru saptamana viitoare. N-am auzit de Piascledine, ce este acesta? Imi puteti da mai multe detalii?
Multumesc!
Multumesc!
Karinna,
Piascledine este folosit in cazul artrozelor si parodontozelor, ca medicament adiacent. Poate fi folosit foarte bine si preventiv. iti recomand sa intrebi la doctor de el, si asa te lamuresti cel mai bine
Piascledine este folosit in cazul artrozelor si parodontozelor, ca medicament adiacent. Poate fi folosit foarte bine si preventiv. iti recomand sa intrebi la doctor de el, si asa te lamuresti cel mai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4inflamaţii ale articulaţiilor
- 23Efecte secundare Seretide
- 2articulatia cotului drept
- 5un cerc rosu pe incheietura mainii URGENT
- 4analiza reumatism
- 8Degete deformate, articulatii umflate, analize...
- 5Mi-au aparut niste excrescente la degetele mari
- 81dureri de oase si ale articulatiilor
- 3dureri de articulatii
- 7durere genunchi cand ploua sau scade presiunea
- 13Durere de umar, reducere mobilitate...continuata cu durere si reducere mobilitate cot.
- 725 ani, dureri articulare insuportabile noaptea, umflaturi, roseata
- 3inflamare os, articulatie fara cauza
- 2Durere Reumatologica sau Musculara?
- 6Durere piciorul drept, la incheietura !
- 2O durere devenita un mister
- 1articulatii inflamate
- 1pocnituri de genunchi
Mai multe informații despre: Articulatiile reumatismul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: