Probleme ale pielii - pete
Buna ziua.
De ceva vreme, cateva luni, ma confrunt cu o situatie mai neplacuta, dar la nivelul pielii. Mai intai pe piept, iar mai apio s-a extins si pe umarul stang pete mici si marii rosii - maronii. Ele devin rosii imediat dupa baie, iar ulterior isi schimba nuanta, par a fi maronii. Simt furnicaturi, simt nevoia de a ma scarpina, insa evit a face asta si folosesc alcoolul medicinal pentru a ma "racori". Am folosit Dermovate, insa nu pare sa-si faca prea mult efectul, in permanenta hainele imi sunt curate, nu sunt probleme de murdarie, insa nu inteleg de ce s-a ajuns aici, Ce-mi recomandati? Sunt foarte speriata.. Multumesc frumos!
De ceva vreme, cateva luni, ma confrunt cu o situatie mai neplacuta, dar la nivelul pielii. Mai intai pe piept, iar mai apio s-a extins si pe umarul stang pete mici si marii rosii - maronii. Ele devin rosii imediat dupa baie, iar ulterior isi schimba nuanta, par a fi maronii. Simt furnicaturi, simt nevoia de a ma scarpina, insa evit a face asta si folosesc alcoolul medicinal pentru a ma "racori". Am folosit Dermovate, insa nu pare sa-si faca prea mult efectul, in permanenta hainele imi sunt curate, nu sunt probleme de murdarie, insa nu inteleg de ce s-a ajuns aici, Ce-mi recomandati? Sunt foarte speriata.. Multumesc frumos!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11pete pe piele.
- 2acum 6-7 ani mi-au aparut niste pete
- 17pete maronii s-au extins pe gat
- 3boli de piele
- 5Pete albui pe spate+rosii+brobonite
- 3pete ciudate pe picior
- 5pete de pigmentatie credem ca sunt
- 39pete rosii pe piele
- 51boli de piele?
- 7psoriazis de vreo 3 ani
- 0Mi-au aparut niste pete roz pe burta + poze
- 6pete fata... de mai bine de jumatate de an
- 0pete galbui spre maroniu pe palme si intre degetele de la maini
- 5acum 2 ani mi-au aparut pe piele pete rosii spre mov
- 2pete pe gat si albe si rosii!!!
- 2Pete rosu-maroniu pe spate, umeri si piept !
- 0Pata neagra in zona dorsala.
- 1Pete pe piele la copil 2 ani
- 3Pete pe piele
Mai multe informații despre: pete pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: