Probleme ale pielii - pete

Buna ziua.
De ceva vreme, cateva luni, ma confrunt cu o situatie mai neplacuta, dar la nivelul pielii. Mai intai pe piept, iar mai apio s-a extins si pe umarul stang pete mici si marii rosii - maronii. Ele devin rosii imediat dupa baie, iar ulterior isi schimba nuanta, par a fi maronii. Simt furnicaturi, simt nevoia de a ma scarpina, insa evit a face asta si folosesc alcoolul medicinal pentru a ma "racori". Am folosit Dermovate, insa nu pare sa-si faca prea mult efectul, in permanenta hainele imi sunt curate, nu sunt probleme de murdarie, insa nu inteleg de ce s-a ajuns aici, Ce-mi recomandati? Sunt foarte speriata.. Multumesc frumos!
De ceva vreme, cateva luni, ma confrunt cu o situatie mai neplacuta, dar la nivelul pielii. Mai intai pe piept, iar mai apio s-a extins si pe umarul stang pete mici si marii rosii - maronii. Ele devin rosii imediat dupa baie, iar ulterior isi schimba nuanta, par a fi maronii. Simt furnicaturi, simt nevoia de a ma scarpina, insa evit a face asta si folosesc alcoolul medicinal pentru a ma "racori". Am folosit Dermovate, insa nu pare sa-si faca prea mult efectul, in permanenta hainele imi sunt curate, nu sunt probleme de murdarie, insa nu inteleg de ce s-a ajuns aici, Ce-mi recomandati? Sunt foarte speriata.. Multumesc frumos!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18pete pe fata, corp si in zona gatului
- 2Pete rosiatice pe fese
- 3pete pe partea din fata a umarului, pe piept, pe abdomen
- 3Nev Becker exista tratament?
- 4am nevoie de un tratament: pitiriazis versicolor
- 1Pete pe trunchi
- 4Yasmine, pete de fata, probleme ficat
- 8niste pete ciudate
- 3de 5 ani ma confrunt cu niste pete...
- 5pete pe fund ca un fel de "taieturi" mov
- 1Pete albe pe piele
- 3pete rozalii pe spate
- 12cosuri si pete
- 1eczematide
- 0Pete rosii-mov pe spate alungite
- 1Pete albe pe piele. Pitiriazis
- 0Pete brat
- 1Pete albe...Vitiligo sau altceva?
- 0Pete pe piele
- 2Ajutați-ma. Mi-au apărut pete pe piele, diferite în dimensiuni, culoare
Mai multe informații despre: pete pe piele