Probleme ale pielii - pete
Buna ziua.
De ceva vreme, cateva luni, ma confrunt cu o situatie mai neplacuta, dar la nivelul pielii. Mai intai pe piept, iar mai apio s-a extins si pe umarul stang pete mici si marii rosii - maronii. Ele devin rosii imediat dupa baie, iar ulterior isi schimba nuanta, par a fi maronii. Simt furnicaturi, simt nevoia de a ma scarpina, insa evit a face asta si folosesc alcoolul medicinal pentru a ma "racori". Am folosit Dermovate, insa nu pare sa-si faca prea mult efectul, in permanenta hainele imi sunt curate, nu sunt probleme de murdarie, insa nu inteleg de ce s-a ajuns aici, Ce-mi recomandati? Sunt foarte speriata.. Multumesc frumos!
De ceva vreme, cateva luni, ma confrunt cu o situatie mai neplacuta, dar la nivelul pielii. Mai intai pe piept, iar mai apio s-a extins si pe umarul stang pete mici si marii rosii - maronii. Ele devin rosii imediat dupa baie, iar ulterior isi schimba nuanta, par a fi maronii. Simt furnicaturi, simt nevoia de a ma scarpina, insa evit a face asta si folosesc alcoolul medicinal pentru a ma "racori". Am folosit Dermovate, insa nu pare sa-si faca prea mult efectul, in permanenta hainele imi sunt curate, nu sunt probleme de murdarie, insa nu inteleg de ce s-a ajuns aici, Ce-mi recomandati? Sunt foarte speriata.. Multumesc frumos!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Pete vinetii pe articulatii
- 3pete pe piele de ceva vreme...
- 2Pete rosiatice pe fese
- 12am niste pete pe corp
- 2pata alba pe picior
- 3pete pe partea din fata a umarului, pe piept, pe abdomen
- 4pete pe fata in urma acneei
- 2pete uscate
- 17pete rosii pe corp ce nu trec
- 5pete albe in jurul semnelor
- 7un doctor va rog.. pete care apar si dispar