Probleme ale pielii - pete
Buna ziua.
De ceva vreme, cateva luni, ma confrunt cu o situatie mai neplacuta, dar la nivelul pielii. Mai intai pe piept, iar mai apio s-a extins si pe umarul stang pete mici si marii rosii - maronii. Ele devin rosii imediat dupa baie, iar ulterior isi schimba nuanta, par a fi maronii. Simt furnicaturi, simt nevoia de a ma scarpina, insa evit a face asta si folosesc alcoolul medicinal pentru a ma "racori". Am folosit Dermovate, insa nu pare sa-si faca prea mult efectul, in permanenta hainele imi sunt curate, nu sunt probleme de murdarie, insa nu inteleg de ce s-a ajuns aici, Ce-mi recomandati? Sunt foarte speriata.. Multumesc frumos!
De ceva vreme, cateva luni, ma confrunt cu o situatie mai neplacuta, dar la nivelul pielii. Mai intai pe piept, iar mai apio s-a extins si pe umarul stang pete mici si marii rosii - maronii. Ele devin rosii imediat dupa baie, iar ulterior isi schimba nuanta, par a fi maronii. Simt furnicaturi, simt nevoia de a ma scarpina, insa evit a face asta si folosesc alcoolul medicinal pentru a ma "racori". Am folosit Dermovate, insa nu pare sa-si faca prea mult efectul, in permanenta hainele imi sunt curate, nu sunt probleme de murdarie, insa nu inteleg de ce s-a ajuns aici, Ce-mi recomandati? Sunt foarte speriata.. Multumesc frumos!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de 15 ani am o pata pe gat care cu timpul s-a extins
- 2pete pe piele
- 7Mancarimi de piele ingrozitoare
- 8Pete galbene in zona pubiana
- 5Pete albui pe spate+rosii+brobonite
- 4Pata maronie pe umar, arsura solara...
- 0pete pe piele
- 2pete pe corp
- 7Pete rosi si cosuri pe fata
- 3pete pe piele scuamate si tari
- 2probleme cu pielea
- 2Pete rosii pe spate
- 0Pete portocalii in palme
- 0Pete albe pe piele
- 0Pete pe corp rosii-maronii
- 1Pete maronii
- 1acnee, pete, vergeturi
- 0Pete rosii pe corp