pete rosii
de 3 ani ma confrunt cu o problema pe care nu o mai suport, imi apar pete rosii pe fata, pe gat, pe corp atunci cand transpir, cand fac baie, de la caldura, sau cand ma atinge cineva pe gat sau pe fata si ma mananca.dupa 10-20 de minute dispar dar nu pot s fac nimic din cauza acestor pete.daca ma pupa prietenul meu chiar si pe obraz imi apar aceste pete, nu pot sa stau in soare k imi apar, tot timpu cand ies de sub dus ma umplu de pete rosii, am zis ca merg la un dermatolog dar nu am avut timp..astept un raspuns va rog molt de tot
4 comentarii
Buna ziua,
Probabil dezvoltati o manifestare alergica. Alergiile pot aparea de la stress, efort fizic, soare, transpiratie, cald, presiune, etc.
Cel mai potrivit pentru dumneavoastra este sa va faceti timp sa mergeti la un dermatolog in vederea stabilirii unui tratament pe termen lung si a unor investigatii suplimentare.
Cu stima,
Probabil dezvoltati o manifestare alergica. Alergiile pot aparea de la stress, efort fizic, soare, transpiratie, cald, presiune, etc.
Cel mai potrivit pentru dumneavoastra este sa va faceti timp sa mergeti la un dermatolog in vederea stabilirii unui tratament pe termen lung si a unor investigatii suplimentare.
Cu stima,
multumesc frumos.si daca urmez un tratament alergia o sa dispara definitiv sau v-a fi doar o ameliorare?
Buna ziua,
Pe langa tratament antialergic foarte important in managementul alergiilor este si excluderea alergenului sau o eventuala desensibilizare (daca este posibil).
Numai bine,
Pe langa tratament antialergic foarte important in managementul alergiilor este si excluderea alergenului sau o eventuala desensibilizare (daca este posibil).
Numai bine,
buna ziua, mi'au aparut niste pete rosii rotunde mici pe picioare, nu sunt zgrumturoase, nu imi provoaca mancarimi insa se extind.ce ar putea fi?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de cateva luni mi-au aparut pe brate niste pete albe
- 3pete maro pe buze
- 6pete pe piele pe burta si pe sani
- 2urgent! pete care dispar dupa o jumatate de ora
- 3pete pe partea din fata a umarului, pe piept, pe abdomen
- 4Yasmine, pete de fata, probleme ficat
- 25Pete pe fata, din cauza expunerii la soare
- 16pete albe pe piele
- 1pete pe maini
- 9Purpura vasculara... la cat timp trece?
- 3pata pe coasta dreapta
- 5Pete pe suprafata corpului!
- 3pata pe mana
- 7psoriazis de vreo 3 ani
- 1Pete albe pe piele
- 1am pete pe corp
- 1Pete mici in zona picioarelor si foarte putine si in zona mainilor
- 1I-a aparut din senin, o pata pe picior rosie care il ustura
- 0Pete brat
- 2Pete negre
Mai multe informații despre: pete pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: