Pete rubeola

Buna ziua. Am o problema privind petele de la rubeola. Au trecut circa 3 zile de cand au disparut de pe corp insa mi-au ramas cateva pe fata si foarte putine pe maini.
Precizez ca pe perioada aceea de 3 zile am avut pete foarte accentuate pe tot corpul (extrem de multe) si cred ca am prezentat toate simptomele posibile acestei boli. M-am simtit extrem de rau.
Boala mi-a cam trecut vineri iar azi am iesit afara, dar am observat ca la trecerea frig-caldura se accentueza putin roselile de pe fata.
Ce e de facut, mi-e frica sa nu ramana definitiv, imi face rau contactul cu aerul sau nu are nicio legatura ?! Sau trec de la sine?! Multumesc
Precizez ca pe perioada aceea de 3 zile am avut pete foarte accentuate pe tot corpul (extrem de multe) si cred ca am prezentat toate simptomele posibile acestei boli. M-am simtit extrem de rau.
Boala mi-a cam trecut vineri iar azi am iesit afara, dar am observat ca la trecerea frig-caldura se accentueza putin roselile de pe fata.
Ce e de facut, mi-e frica sa nu ramana definitiv, imi face rau contactul cu aerul sau nu are nicio legatura ?! Sau trec de la sine?! Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1rubeola la bebelusi
- 2pete albe pe piele
- 3pete maro pe buze
- 3Nev Becker exista tratament?
- 3pete maronii pe piept, spate si pe mana... nu il mananca, dar arata urat
- 4pete care se cojesc
- 2pete albe pe mana
- 8Pete galbene in zona pubiana
- 3Pete rosiatice, uneori albicioase pe piele
- 3o pata mult mai inchisa (maro inchis) in zona cefei
- 1Pata maronie in zona genitala la barbati