Pete rosii-maronii cu piele descuamata
Buna ziua,
Problema mea este urmatoarea: Pe umar mi-au aparut pete rosii-maronii, pe care pielea este descuamata.
Petele sunt micute si alaturate. Mi-au aparut acum jumatate de an, deodata toate si le-am vazut atunci cand am simtit nevoia sa ma scarpin. Si acum ma mananca dar nu deranjant (rar si putin).
Mentionez ca am fost la un medic si mi-a spus ca este vba despre o ciuperca (nu am denumire). Am primit o crema pe reteta dar din pacate am ratacit-o. Ce tratament as putea lua?
Problema mea este urmatoarea: Pe umar mi-au aparut pete rosii-maronii, pe care pielea este descuamata.
Petele sunt micute si alaturate. Mi-au aparut acum jumatate de an, deodata toate si le-am vazut atunci cand am simtit nevoia sa ma scarpin. Si acum ma mananca dar nu deranjant (rar si putin).
Mentionez ca am fost la un medic si mi-a spus ca este vba despre o ciuperca (nu am denumire). Am primit o crema pe reteta dar din pacate am ratacit-o. Ce tratament as putea lua?
2 comentarii
Buna ziua,
Probabil aveti pitiriazis versicolor- o ciuperca.Puteti sa aplicati local travogen crema 1 data pe zi 4 saptamani; toate hainele trebuie de calcat cu fierul cu aburi.Daca nu va trece mergeti la un dermatolog.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic dermatolog
Probabil aveti pitiriazis versicolor- o ciuperca.Puteti sa aplicati local travogen crema 1 data pe zi 4 saptamani; toate hainele trebuie de calcat cu fierul cu aburi.Daca nu va trece mergeti la un dermatolog.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic dermatolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pete rosiatice-maronii ca niste rani pe zona pubiana
- 2pete rosii pe maini si corp
- 2Pete, urme de la cosuri-trec prin expunerea la soare?
- 2urgent! pete care dispar dupa o jumatate de ora
- 4mancarimi in zona inghinala
- 4Yasmine, pete de fata, probleme ficat
- 7Mancarimi de piele ingrozitoare
- 3pete pe picioare in zona inghinala
- 6pityriazis rosea?
- 7pete rosii pe burtica si spate, numai la caldura...
- 9Ajutor, pete rosii testicule si piele ce cade!
- 1Pete de la alcool.
- 1Pete maronii pe pielea unui picior
- 0Pete albe pe palme
- 0Pata neagra in zona dorsala.
- 0Pete pe piele de dimensiuni diferite
- 1Mi s-a jupit pielea de pe ureche
- 0Petesii pe piele
Mai multe informații despre: Descuamarea pielii pete pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: