Problema venoasa?
Buna ziua,
Am observat azi la nivelul incheieturii mainii stangi in prelungirea venei acelea la care se simte pulsul o umflatura care "bate" dupa inima, adica se vede cum presiunea interioara creste cand bate inima, se si simte la palpat.
Ce poate fi? e posibil sa se fi spart vreun vas ceva?
Mentionez ca ieri am cazut cu bicicleta, sa fie din cauza asta? m-am lovit mai mult la mana dreapta, nu la stanga.
Parca s-a mai "desumflat" totusi, nu mai e tot la fel de mare. Mentionez ca am 20 ani, sex masculin.
Astept opinii.
Multumesc.
Am observat azi la nivelul incheieturii mainii stangi in prelungirea venei acelea la care se simte pulsul o umflatura care "bate" dupa inima, adica se vede cum presiunea interioara creste cand bate inima, se si simte la palpat.
Ce poate fi? e posibil sa se fi spart vreun vas ceva?
Mentionez ca ieri am cazut cu bicicleta, sa fie din cauza asta? m-am lovit mai mult la mana dreapta, nu la stanga.
Parca s-a mai "desumflat" totusi, nu mai e tot la fel de mare. Mentionez ca am 20 ani, sex masculin.
Astept opinii.
Multumesc.
5 comentarii
E posibil sa fi facut o ruptura de vas arterial daca e pulsatil.Mergi azi pana la medicul de familie sa te vada.
Si ar fi grava o astfel de ruptura? Mentionez ca pielea nu s-a schimbat la culoare si nici nu ma doare
O sa incerc la doctor, este mai complicat deoarece sunt in Germania la studii.
O sa incerc la doctor, este mai complicat deoarece sunt in Germania la studii.
Incearca la o unitate de primiri urgente sa te vada un medic si sa-si spuna parerea.Nu e grav, cu gheata local cred ca va trece.Numai bine!
Am incercat sa ma duc la un doctor, insa nu am reusit, a fost plecat din oras in ziua respectiva. Sunt nenorociti doctorii astia nemti, desi am asigurare de sanatate europeana (certificat provizoriu emis de CNAS) vor sa platesc cash si sa ma descurc eu cu CAS si au niste preturi putin spun ametitoare :(.
Am incercat cu niste comprese cu gheata dar nu prea s-a schimbat mare lucru, cateodata mai simt mici dureri in zona aceea, dar poate fi autosugestia mea. Poate fi cumva un pseudoanevrism? am citit pe net niste chestii si m-am cam speriat.
Eu mai am 2 saptamani si 2 zile pana cand voi ajung in Romania, nu stiu ce sa fac :(
Am incercat cu niste comprese cu gheata dar nu prea s-a schimbat mare lucru, cateodata mai simt mici dureri in zona aceea, dar poate fi autosugestia mea. Poate fi cumva un pseudoanevrism? am citit pe net niste chestii si m-am cam speriat.
Eu mai am 2 saptamani si 2 zile pana cand voi ajung in Romania, nu stiu ce sa fac :(
Am constatat deasemenea ca palma stanga este putin mai rece decat palma dreapta, din ce am citit pe net asta nu ar fi un semn prea bun :(
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: