Problema oftalmologica

04-08-2011
shumy
Nu este medic/terapeut
shumy
Buna ziua, am un baietel de 1 an si 3 luni si astazi am fost la o clinica particulara de oftalmologie din Bucuresti unde baietelului in urma masuratorilor i s-a descoperit o usoara asimetrie de menisc lacrimal inafara de obstructia de canal nazo-lacrimal aparent remisa, actualmente discret simtomatica. Pentru usorul astigmatism i s-a recomandat corectie optica permanenta.
Cert este ca la control suparata si ingrijorata de situatie am uitat efectiv sa intreb in cat timp se va corecta aceasta problema si cat timp va fi nevoit baietelul meu sa poarte ochelari.
Ma puteti ajuta cu un raspuns la aceasta intrebare va rog frumos?
Mii de multumiri!

Cam asa scrie pe prescriptia pentru ochelari:

OD - sfera - cilindru +0, 5 ax 80
OS - sfera +0, 75 cilindru +1 ax 100
1 comentarii
0
04-08-2011, ora 16:49
andreea22a
Nu este medic/terapeut
andreea22a
buna ziua am fost diagnosticata cu keratoconus acum o saptamana la clinica din cluj. as vrea sa mi se recomande o clinica buna pentru cross linking. imi este foarte frica si as dori cateva informatii despre medici mai buni
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul