Limba taiata din cauza unei căzături
Bună ziua,
Astăzi am fost anunțată de către doamnele îngrijitoare că băiatul meu a căzut și s a lovit la limbă. Ajuns acasă am. Observat o tăietură de aprox 2 cm lungime și adâncă de câțiva mm. După masa a acuza și dureri. I am dat Algin și spray Decasept. Este ok, mânca, bea apă, nu am observat dificultăți în exprimare. Totuși, mă îngrijorează faptul că rana este destul de mare. Maine mergem la medic, mi s a spus că este posibil să fie nevoie de o suturare a limbii.
Nu aș dori sa ajungem acolo deoarece asta implica anestezie totala. Limba se regenerează? Exista șansa de a se vindeca cu tratament local?
Mulțumesc!
Astăzi am fost anunțată de către doamnele îngrijitoare că băiatul meu a căzut și s a lovit la limbă. Ajuns acasă am. Observat o tăietură de aprox 2 cm lungime și adâncă de câțiva mm. După masa a acuza și dureri. I am dat Algin și spray Decasept. Este ok, mânca, bea apă, nu am observat dificultăți în exprimare. Totuși, mă îngrijorează faptul că rana este destul de mare. Maine mergem la medic, mi s a spus că este posibil să fie nevoie de o suturare a limbii.
Nu aș dori sa ajungem acolo deoarece asta implica anestezie totala. Limba se regenerează? Exista șansa de a se vindeca cu tratament local?
Mulțumesc!
2 comentarii
daca sangera mult si era plaga mare.. PLaga trebuiea suturata astazi
maine e tarziu, se cicatrizeaza deja si o sa fie o cicatrice putin mai mare decat la sutara facuta la timp
maine e tarziu, se cicatrizeaza deja si o sa fie o cicatrice putin mai mare decat la sutara facuta la timp
Mulțumesc pentru răspuns!
Nu a sângerat mult, iar astăzi era deja mai mică plaga.
Este o evoluție pozitivă. Este deja cu jumătate mai micuță decât ieri. Sper să se închidă complet.
Problema acum este faptul că și a dat seama că are ceva acolo și se mușcă singur.
Nu a sângerat mult, iar astăzi era deja mai mică plaga.
Este o evoluție pozitivă. Este deja cu jumătate mai micuță decât ieri. Sper să se închidă complet.
Problema acum este faptul că și a dat seama că are ceva acolo și se mușcă singur.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11arsuri limba
- 8ciuperca pe limba
- 7Limba anormala?
- 8Un fel de neg pe limba
- 6de vreo 3 ani ma trezesc dimineata cu limba alba
- 10Dureri in gat si de limba
- 5maxilar inclestat si limba inflamata
- 5Limba incarcata
- 3Senzatie de inghit limba.
- 6de ce dupa ce ma spal pe dinti simt ca mi se formeaza o pelita pe obraji, buze si am gura lipicioasa
- 0durere limba va rog ajutati-ma
- 3Limba rosie
- 4Mi s-a inclestat gura, simteam limba umflata in gura, inima imi batea mai repede
- 1Limba maro
- 2Help, Cancer oral sau paranoia?
- 3Papilom pe limba
- 2Formatiune ciudata limba
- 0Ajutați-ma - tremur continuu al limbii
Mai multe informații despre: Limba fisurata Limba
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: