Ce sa fac cu un NEG?

buna tuturor. acum un an am avut un neg (prima oara in viata) pozitionat in...cot! am fost la spital si mi l-a cauterizat. in urma cu cateva luni a inceput iar s creasca dar marginea fostului. cred ca nu l-a curatat bine. AS VREA SA STIU DACA POT FOLOSI DUOFILM SOLUTIE SI ACTOVEGIN GEL? PRIETENUL MEU A FOLOSIT ASTEA PTR ACELASI LUCRU ACUM UN AN SI DUPA VREO SAPT A CAZUT. ASTEPT SFATURI. multumesc. si multa sanatate!
4 comentarii

da poti folosi, am avut si eu un neg in palma si am folosit duofilm si dupa 2 sapt mia trecut

Am avut si eu, am fost si l-am cauterizat si apoi dupa o satamana mi-a reaparut si am incercat cu rostopasca planta, am rupt din ea si mi-a dat apoi dupa cateva zile de dat cu ea mi-a trecut.si a mai incercat cineva si a fost ff buna.

mai exista la farmacie un "spray inghetat"...il dai pe neg, negul ingheatza si il astupi ci leocoplast...un neg care nu respira...cade. succes :)

Mergeti la farmacia naturista si cereti de la PRODUCATOR BIO LIFE-CARE, Gelul recuperator post traumatic "Barba Tatei" cu plante BIO Krauter ( aplicati pe zona afectata si aplicati un pansament, iar la 2 zile schimbati pansamentul si redati cu gelul) Intr-o luna de zile se usuca si cade.
Beneficii
Gelul recuperator Barba Tatei cu plante BIO este recomandat pentru accelerarea reparatiei osoase in caz de fracturi, entorse si a ranilor externe; negi, tromboflebita, acnee, eczeme, iritatii, striviri, arsuri.
Efecte
Datorita continutului ridicat in extracte din ginseng si vita-de-vie, povenite din medii controlate biologic si tataneasa favorizeaza cicatrizarea si regenerarea rapida a pielii si a mucoaselor, sudarea rapida a fracturilor. Gelul are de asemenea efecte antiinflamatoare si are proprietati astringente si calmante.
Succes!
Beneficii
Gelul recuperator Barba Tatei cu plante BIO este recomandat pentru accelerarea reparatiei osoase in caz de fracturi, entorse si a ranilor externe; negi, tromboflebita, acnee, eczeme, iritatii, striviri, arsuri.
Efecte
Datorita continutului ridicat in extracte din ginseng si vita-de-vie, povenite din medii controlate biologic si tataneasa favorizeaza cicatrizarea si regenerarea rapida a pielii si a mucoaselor, sudarea rapida a fracturilor. Gelul are de asemenea efecte antiinflamatoare si are proprietati astringente si calmante.
Succes!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1alunite albe sau negi
- 2negi genitali prin sex oral !!sunt f speriat!!!!!
- 6negi in talpa si pe maini
- 3O gramada de negi pe mani, picioare si pe buza
- 2verug sau altceva?
- 4negi sau altceva??
- 4cryopharma este eficianta in cazul negilor?
- 2Negi pe spate
- 4Bubite ca niste negi
- 0Alunite, negi Inestetici
- 1Negi scortosi
- 2negii de la tendoanele degetelor
- 4ciuperca penis, de doua luni
- 6negi pe gat
- 2Negi în talpă şi pe mână!
- 0Negi genitali
- 2Bubițe/negi pe mâna, cu timpul au apărut mai multe și tind sa urmeze nervul radial
- 1Am scapat de neg (pe degetul mare de la mana) cu bicarbonat si otet
- 3Neg sau cancer ?
- 2Neg la picior
Mai multe informații despre: negii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: