problema cu orgasmul... durerea de cap
am 44 de ani si cand ar trebui sa am orgasm ma apuca o durere de cap ingrozitoare si asta se repeta tot tmpul
4 comentarii
scrie valorile tensiunii arteriale!
Un Pasti fericit!
Un Pasti fericit!
Esti femeie sau barbat? Ce varsta ai? De cat timp ai senztia asta si daca dupa orgasm iti trece durerea de cap?
sunt femeie am 44 de ani durerea de cap o am de vreo 5-6 luni si atunci cand ar trebui sa ajung la orgasm apare durerea de capin zona fruntii simt ca expodeaza capul si atunci trebuie sa ma opresc
Din intamplare, daca te-ai masturbat in aceste ultime luni, inainte de orgasm, tot aceeasi senztie ai?
In principiu, ori e de la tenisune, aceasta crescand brusc, ori e pe fond psihic si aici trebuie evaluate mai multe situatii, inclusiv relatia ta cu partenerul, libidoul tau etc. Clar, energetic ai un blocaj care se manifesta astfel.
Dar reusesti pana la urma sau ai orgasm? Intrebarea fiind daca dupa orgasm durerea trece la fel de brusc de cum se instaleaza.
Oricum, poti face analize de rutina sa vezi daca toate sunt in parametrii normali si eventual de tiroida sau ce analize hormonale iti indica endocrinologul.
Sanatate!
In principiu, ori e de la tenisune, aceasta crescand brusc, ori e pe fond psihic si aici trebuie evaluate mai multe situatii, inclusiv relatia ta cu partenerul, libidoul tau etc. Clar, energetic ai un blocaj care se manifesta astfel.
Dar reusesti pana la urma sau ai orgasm? Intrebarea fiind daca dupa orgasm durerea trece la fel de brusc de cum se instaleaza.
Oricum, poti face analize de rutina sa vezi daca toate sunt in parametrii normali si eventual de tiroida sau ce analize hormonale iti indica endocrinologul.
Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8prietenul meu are penisul prea mic
- 8Dupa ejaculare are dureri ingrozitoare de cap
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 3dureri de cap
- 5Este posibil sa am o afectiune a glandei hipofizare?
- 1Durere cap rahianestezie
- 7dureri de cap dimineata cand ma trezesc
- 1durere de cap
- 0Nu inteleg: orgasmul... cand exista?
- 5Raceala..dureri de gat si cap
- 6tensiunea inimii marita, durerea de cap, ameteli, batai puternice ale inimii
- 9presiune usoara, o apasare la cap, frunte si spatele ochilor, in special in partea stanga
- 3Dureri de cap, somnolenta, stari de greata-EXCLUS SARCINA
- 1dureri de cap cu ameteli
- 11dureri de cap
- 4Durere de cap neobisnuita!
- 1Am dureri de tâmpla in partea stanga
- 2Dureri de cap
- 3De ce mă doare capul des?
- 1Dureri de cap, varsaturi repetate, frisoane, nu mai suportam nici lumina de afara
Mai multe informații despre: Durerea de cap Orgasmul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: