problema cu maxilarul!

40 comentarii 1 2
0
28-07-2011, ora 23:52
nicole96
Nu este medic/terapeut
nicole96
Si eu am aceeasi problema de cateva luni si mi s'a zis ca este de la lipsa de calciu
0
29-09-2011, ora 23:12
anamariaa
Nu este medic/terapeut
anamariaa
imi urez bun venit in club!cu partea dreapta am problema mai grava, cand musc din ceva putin doar mai tara, coaja de paine sau casc imi trozneste maxilarul.imi piere cheful de mancare de multe ori.am problema de 2 ani aprox insa se agraveaza.
0
25-10-2011, ora 20:47
eln_88
Nu este medic/terapeut
eln_88
buna seara.am si eu o intrebare. am maxilarul inclestat de 10 luni, in genul ca de-abia pot sa mananc si ma doare.am fost in ploiesti la 2 doctori oro-maxilo-faciali, am facut zeci de mii de radiografii panoramice si amandoi mi-au zis sa iau antiinflamatoare.chiar nu se poate face nimic sa mananc si eu ca un om normal si sa nu ma mai doara?va multumesc
0
26-11-2011, ora 13:26
cattany
Nu este medic/terapeut
cattany
Am si eu o problema cu maxilarul..acum vreo 8-9 luni am fost la stomatolog pt a'mi face o carie. Cand acesta a terminat de plombat mi'a zis sa inchid gura..dar eu nu am mi putut sa o inchid timp de vreo 5 minute daca nu mai bine...si am ramas cu gura practic blocata ( deschisa) pt prima data ( si ultima ), acum vreo 10 zile aveam si eu dureri dak deschideam gura mai mult sa musc din ceva ma dureau muschii. ( mentionez k in timp ce deschid gura sau o inchid maxilarul 'imi joaca ' un pic stanga dreapta ) am fost la facultatea de stomatologia mi sa zis sa mestec guma :(. CE ESTE ? CUM POT REZOLVA PROBLEMA ? sunt disperat deoarece nu mai pot sta la dentist de frica k mi se blocheaza iar :(
astept un raspuns va rog
0
04-01-2012, ora 07:42
Andy32
Nu este medic/terapeut
Andy32
Salut. Daca cineva stie solutia va rog postati-o pt ca suntem multe persoane cu aceasta problema si nu stim ce e de facut!
0
05-01-2012, ora 15:15
Andreea 18
Nu este medic/terapeut
Andreea 18
Un astfel de medic in timisoara ne puteti recomanda.. Multumim !!
0
06-05-2012, ora 15:29
andreea.bratu999
Nu este medic/terapeut
andreea.bratu999
salut!sunt andreea(14 ani, eleva)si acum cateva zile mi s-a blocat maxilarul pe partea stanga.nu pot sa deschid gura decat pe jumatate si ma doare foarte tare atunci cand il fortez.nu stiu daca este o problema de calciu sau doar ceva trecator.acum trei ani am avut probleme si cu rotula, nefiind centrata in capsula articulara.doresc a sti daca au vreo legatura intre ele, cat v-a mai dura durerea si daca v-a mai reaparea.sper sa ma ajutati.
0
05-04-2013, ora 11:03
Pukzor
Nu este medic/terapeut
Pukzor
Buna ziua ! Am si eu aceeasi problema, prin clasa a VIII -a am avut primele simptome, cand deschideam gura imi trosnea mandibula, era un chin cand mancam, vorbeam, cascam etc. Ca sa deschid gura normal trebuia sa o indrept spre stanga si apoi sa o deschid. Inca de cand eram mic m'am tot plimbat pe la dentist, stand cu gura deschisa larg ore in sir, plombe puse aiurea, sparte din nou saptamana viitoare si tot asa. m'am dus pana mi s'a luat, am ramas si cu niste gauri si cu carii nerezolvate. Aparent am o problema cu dezvoltarea si mi'au spus ca va trebui sa imi pun aparat dentar sa imi distanteze dintii, nu am mai ajuns sa il pun deoarece nu am mai terminat cu cariile si cu restul danturii. Revenind la maxilar am cam aceleasi simptome ca toti ceilalti, acum sunt clasa a X-a si cateodata face intr'un fel altatdata altfel, am mai observat ca depinde si cum dorm. Mama mi'a zis de cand am avut problema prima data, ca imi creste maxilaru si nu creste uniform, din ce am citit pana acum nu mi'am dat seama care ar fi cauza din cele multe prezentate. Daca cineva stie un medic, un tratament in bucuresti sa imi lase reply la acest coment. Acum problema nu este atat de majora dar nu vreau sa se agraveze.
0
03-08-2013, ora 19:23
DianaFM
Nu este medic/terapeut
DianaFM
Buna.Dupa ani de neglijat acel trosnit la inchis/deschis gura si blocarea maxilarului in diferite situatii am ajuns sa am niste dureri groznice Dupa o luna de mers la dentist cam de 2 ori pe sapt in sfarsit si-a dat seama un alt dentist chirurg la care am apelat ca as avea o luxatie de mandibula sau ceva de genu.Mi-a dat tratament pt o sapt midocalm no-spa si diclofenac gel spunand ca o sa imi treaca.Dupa 5 zile de tratament m-am dus la urgente pentru ca nu mai suportam durerile.Am plecat de acolo cu 2 radiografii in care dpdv dentar totul era in regula si cu recomandarea de a ma duce la un specialist maxilo-facial pentru a vedea de la ce porneste si pentru a-mi recomanda un fizioterapeut.Intre timp am cautat pe youtube niste filmulete legate de fizioterapia mandibulara pe care le-am pus in practica si isi fac efectul cel putin cat sa pot manca lucru care pana acum mi-a fost aproape imposibil si foarte dureros si binainteles la recomadarea doctorului consum doar alimente semi-solide.Daca cineva are mai multe detalii despre rezolvarea acestor probleme va rog din suflet sa postati pentru cei care inca se mai lupta cu durerea.O zi buna lipsita de dureri va doresc.
0
06-06-2017, ora 12:16
AlexD7
Nu este medic/terapeut
AlexD7
Salutare tuturor. Am si eu aceasta nesuferita afectiune in partea dreapta a maxilarului... Nu imi amintesc exact cand a debutat (cred ca in urma cu vreo 2 ani) la inceput manifestandu-se doar printr-un usor zgomot (cracment sau cum ii zice), insa cu trecerea timpului s-a accentuat, astfel ca in prezent am ajuns sa mi se blocheze in pozitia cu gura larg deschisa si sa ma doara destul de tare cand imi inchid fortat gura, bineinteles cu un zgomot mult mai puternic decat in trecut. Banuiala mea este ca aceasta afectiune mi se trage de la o incorecta reconstructie a penultimului molar ( cel din fata maselei de minte) din partea dreapta a maxilarului, reconstructie pe care a trebuit sa o fac acum 4 ani deoarece mi s-a fracturat acel molar. Atunci cand dentistul mi-a cimentat coroana molarului respectiv, i-am spus ca simt ca e prea inalta. In loc sa refaca coroana care, in mod evident, nu era corect facuta, s-a apucat sa imi pileasca din molarul antagonic de pe mandibula care era la randul lui plombat! Totusi nu l-a pilit pana intratat incat sa fie ok, ramanand in continuare inalta coronita (abia mi se atingeau dintii pe partea stanga ), si mi-a zis ca asa trebuie sa fie pt ca asa mi-e corecta muscatura!?! Ei, am lasat dupa el si am mers acasa. In urmatoarele zile am avut dureri destul de puternice la obrazul stang si in sus inclusiv la tampla stanga! Dupa vreo 3-4 zile muscatura s-a "ajustat" si mi-au trecut durerile. Insa iata ca la cateva luni dupa acel incident incepe sa-mi faca zgomote incheietura dreapta a maxilarului, iar in prezent parca se frange o ramura atat de tare imi suna incheietura respectiva cand fortez sa imi inchid gura. Desi acum muscatura mi-e uniforma, ma gandesc serios sa merg la stomatolog sa ii cer sa-mi modifice /pileasca acea coronita in speranta ca poate mi se va rezolva aceasta problema.
Adaugă un comentariu / răspuns
40 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul