problema cu gatul
buna ziua!am facut urmatoarele analize si rezultatele sunt urmatoarele: radiografie SAF-sinuzita dreapta, cultura fungi exudat faringian-prezent, exudat nazal-flora saprofita, exudat faringian-flora saprofita.am luat urmatorul tratament:bioparon, sinupret, xyzal, trachisan, nurofen, stamicina, dar tot simt ceva in gat.va rog, ajutati-ma!multumesc anticipat!
7 comentarii
Nu am cum sa te ajut..
ai o abordare total incorecta a problemei.. si in acest caz este greu sa gasesti o rezolvare corecta si completa a problemei.
O sinuzita poate fi de mai multe feluri.
daca este una purulenta, cu drenajul secretiilor spre faringe.. inacest caz trebue abordata serios problema sinuzitei.. cu punctii si cu tratament antibiotic+ antimicotic.. local, in sinus.
poti sa.mi trimiti radiografia SAF pe mail
ai o abordare total incorecta a problemei.. si in acest caz este greu sa gasesti o rezolvare corecta si completa a problemei.
O sinuzita poate fi de mai multe feluri.
daca este una purulenta, cu drenajul secretiilor spre faringe.. inacest caz trebue abordata serios problema sinuzitei.. cu punctii si cu tratament antibiotic+ antimicotic.. local, in sinus.
poti sa.mi trimiti radiografia SAF pe mail
Domule doctor va rog sa imi raspundeti insistent.Am streptococ de grad A in partea stanga a gatului de vreo luna iar medicul de familie mi'a dat un Moldamin iar durerea a trecu c-am 2-3 saptamani iar acuma iarasi mi'a reveni si nu pot dormi noaptea de durere si ziua ma doare foarte tare gatul iar acuma mi-a dat Ospen de 1.500.000 sa iau 5 zile iar dupa aceea sa fac iarasi un Moldamin da nu cred ca imi va trece.Ce sfat imi dati?Va multumesc.
1. sa faci tratamentul cu ospen.. si Moldamin.. 1 pe saptamana.. 3 LUNI !!!!
2.Sa mergi la un stomatolog sa excluzi infectia dentara!
3.sa faci o investigatie la ORL.. sa vezi daca este vorba despre amigdalita// sau este vorba despre o faringita intretinuta de un reflux gastroesofagian!
2.Sa mergi la un stomatolog sa excluzi infectia dentara!
3.sa faci o investigatie la ORL.. sa vezi daca este vorba despre amigdalita// sau este vorba despre o faringita intretinuta de un reflux gastroesofagian!
Buna ziua, o luna in urma am facut angina m-am adresat la ORL-ist mi-a dat sa fac 5 zile de doua ori pe zi injectii cu cefazolin, clatituri cu sare de mare in git, de 3 ori pe zi clorchinaldin, proactiv si calciu gluconat, dupa o saptamina am facut analizele pe care mi le-a indicat medicul sa le fac iata ce indici sunt mariti ASL-O 219.6, din analiza singelui: leucocite 5.6, V.D.E. -17, reticulocite sunt 0.4, pe parcursul tratamentului cit si deja doua saptamini dupa terminarea lui am febra care joaca intre 37.0-37.3 uneori 37.5 si senzatie de usturimi citeodata in git de parca m-ar intoarce inapoi, m-am adresat deja la 3 medici care dupa consultatie imi spun ca nu am nimic, sa continuu sa fac clatituri cu stomatidin furacilin, dar nu-mi pot explica de ce febra nu se normalizeaza e normal sa stau asa? ei mi-au spus ca nu trebuie sa fac nimic si sa masor febra dimineata intre 8-9 si seara intre orele 17-18 asa si fac si dimineata este 36.7 adesea 36.9 iar seara 37.0 e necesar sa mai merg sa fac si alte consultatii sau sa las totul cum este? Va rog un sfat. multumesc anticipat
cred ca este cazul sa investighezi si rinichii!
la gat.. nu trebue sa faci nimic deosebit !
intradevar gargara si pastile de supt.. e suficient!
la gat.. nu trebue sa faci nimic deosebit !
intradevar gargara si pastile de supt.. e suficient!
Buna seara! Zilele trecute mi-am facut un exudat faringian, din care rezulta ca am flora saprofita.
Din cate am inteles rezultatele sunt bune, dar eu cred ca am o infectie fiindca miroase foarte urat. Am fost la medicul ORL si mi-a zis ca am o amigdala mai umflata si ca am deviatie de sept si mi-a dat un spray cu solutie salina care nu a avut niciun efect.
Nu stiu ce e, dar stiu ca reactioneaza la antibiotic. Am urmat un tratament pentru acnee cu doxiclina si mirosul a disparut, dar a revenit dupa un timp. Credeti ca este vorba de o infectie?
Din cate am inteles rezultatele sunt bune, dar eu cred ca am o infectie fiindca miroase foarte urat. Am fost la medicul ORL si mi-a zis ca am o amigdala mai umflata si ca am deviatie de sept si mi-a dat un spray cu solutie salina care nu a avut niciun efect.
Nu stiu ce e, dar stiu ca reactioneaza la antibiotic. Am urmat un tratament pentru acnee cu doxiclina si mirosul a disparut, dar a revenit dupa un timp. Credeti ca este vorba de o infectie?
cre ca e vorba de o problema gastrica care merita investigata
de acolo si iritatia si inflamatia faringelui si amigdalelor...
de acolo si iritatia si inflamatia faringelui si amigdalelor...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 64probleme cu gatul, va rog lamuriti-ma!
- 8In permanenta imi curg secretii galbui pe gat
- 11De aprox 4 ani avea o durere de gat dar la exudat nu iesea nimic anormal
- 8probleme cu amigdalele si zona din jurul acestora
- 20De vreo 2-3 luni am interiorul gatului uscat si gura la fel.
- 31ganglioni la gat!
- 39urgent-ma ustura gatul in spatele amigdalelor
- 2Probleme cu gatul si nasul
- 4cam de o luna de zile simt o jena in gat, durere, gadilatura
- 64gat inflamat de mai bine de o luna si cu un nod cand inghit
- 3De ceva timp, in partea stanga a peretelui gatului ma cam irita
- 6de 2 saptamanii cam asa ma deranjeaza ceva in gat, in partea stanga mai exact
- 12Am simtit o durere spontana la nivelul gatului, la muschi, si parca simt si obrazul f putin amortit
- 6Ma doare gatul, zona artera carotida
- 3desi operata de amigdale continui sa fac puroi in gat
- 7Sunt foarte speriata de cand am aflat de galma la gat. Ajutati-ma!
- 2arsura in gat - simt ca nu mai pot
- 3Senzatie de arsura puternica in spatele gatului si umeri
- 0probleme cu gatul de vreun an, help
Mai multe informații despre: gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: