Inflamatia gatului puternic

Buna ziua, as vrea sa aflut unele chestii in legatura cu starea prin care trec eu acum. Pe mine ma doare gatul de 4-5 zile abia pot manca de umflat ce e am luat tantum verde recomandat de toti medicii din Romania dar nimic si acum am ajuns la Antibiotice Ospamox. Pe langa faptul ca ma doare gatul ochiul stang a incepu sa lacrimeze sa ma doara si sa curga o substanta destul de albicioasa. Dimineata ma trezeam cu ochiul lipit, in 2-3 zile mi a trezut acum 20 min am observat ca patesc aceeasi chestie la ochiul drept, daca il ating ma doare secreta o chestie albicioasa la fiecare 2 min maxim. Are vreo legatura inflamatia amigdalelor cu ochii? Ce pot face sa imi treaca?Sunt simptomele unel boli?
1 comentarii

Buna dimineata! Conjunctivita se asociaza frecvent cu o IACRS ( infectie acuta a cailor respiratorii superioare ). Ar fi bine sa mergi si la un consult oftalmologic pentru tratament adecvat al conjuntivitei si la un medic ORL-ist. Iti mai pot sugera o igiena locala riguroasa dimineata si seara cu un sampon pentru bebelusi' No tears', colir Aziter( este sub forma de unidoze, fara conservant, dupa ce s-a deschis unidoza, este valabila 24 ore) - 1 picatura de 3 ori pe zi, in amandoi ochii, 5 zile, iar seara, dupa igiena locala a ochilor, Fucithalmic gel- 1 aplicatie in sacul conjunctival inferior si la nivelul marginilor palpebrale, amandoi ochii, 7 zile.In plus, iti recomand si Apis 9CH- 3 granule de 3 ori pe zi, 14 zile, sublingual, cu 30 minute inainte de masa, direct din tub, granulele nu se ating. Numai bine

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17nu pot inghiti
- 6dureri de gat...foarte mari
- 54Ma deranjeaza cand inghit
- 4intrebare.. sa mai fac si alte investigatii?
- 5ma doare ingrozitor de tare gatul nu pot sa imi inchid nici propria saliva...
- 12Ganglioni mariti
- 5nod aer in gat si aproape ca nu pot respira
- 10iritatie in gat
- 8probleme cu amigdalele si zona din jurul acestora
- 8m-am operat de laringita cronica pseudomixamotoasa
- 3junghi in gat
- 13infectii in gat repetate
- 31ganglion inflamat
- 1Senzatie ciudata in gat
- 4probleme cu gatul
- 5Sputa galbena! Infectie sau ingrijorare mare?
- 4pe net arata ca ar fi epiglota... poate fi cancer?
- 1umflatura mica la baza gatului chiar in mijloc
- 2Durere gat (astept urgent macar un rapsuns, multumesc).
- 6Interpretare RMN gât
Mai multe informații despre: gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: