Alunita mi s-a desprins partial de piele si a curs putin sange - ce sa fac?
Buna Ziua. Poate ca nu am postat unde trebuie dar nu am gasit categoria respectiva un sa postez asa ca am facut-o aici. Sunt baiat, 16 ani, 1.93 cm, si am alunite. Am stat pe geam si nu stiu cum mi-am prins-o si mi s-a desprins putin de piele, chiar foarte putin. Ce pot face? Risc sa fac cancer de la varsta asta? Spuneti-mi va rog foarte mult ca sunt foarte ingrijorat despre sanatatea mea..
4 comentarii
In primul rand nu trebuie sa va speriati. Va recomand sa mergeti la un medic dermatolog care va aprecia ce s-a intamplat si ce e de facut.Nu amanati va rog !
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Mi-a curs putin sange dar vreau sa va spun ca doar mi-a curs sange.. ce sa fac? Ca m-am speriat, va rog frumos sa ma credeti..
M-am gandit ca v-ati speriat si de aceea v-am si spus ca e foarte important sa nu intrati in panica. Trebuie sa rugati pe cineva din familie sa va ajute sa va pansati in zona respectiva. Acest lucru trebuie facut pentru a proteja zona de posibile noi lovituri. Sa folositi un pansament steril. Si cat mai repede posibil sa mergeti sa va vada un medic dermatolog.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Ar fi mai bine sa te duci la un medic dermatolog pentru control, si sfatul meu este sa excizezi mai repede acea leziune, dar sa o excizezi chirurgical cu bisturiu, nu cu laser, CO2, sau mai stiu eu ce alte metode, pentru ca numai daca se excizeaza chirurgical se poate afla la examenul anatomopatologic (biopsie), ce fel de alunita a fost. numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1alunita smulsa
- 2alunite sau -semne de mama-
- 15alunita agatata...va rog o parere urgent
- 3Rog raspunsul unui medic: alunita rosie care a crescut
- 3Am niste alunite si nu stiu ce sa fac!
- 1am multe alunite
- 1Alunita cancerigena?
- 2alunita rosie
- 0Mi s-a rupt o alunita acum un an e frunte...
- 1Am rupt o alunita
- 1imi apar tot mai multe alunite pe corp, cum se le opresc?
- 0Alunita piramida nazala
- 1Alunita
- 2Alunita rupta
- 0Alunita, Neg, Papilom.
- 0Rezultat biopsie
- 1Nev albastru
- 2Alunita (?) noua aparauta pe piept in interval de un an
- 1Alunita in crestere
Mai multe informații despre: Alunitele alunita rupta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: