Problema articulatie temporo-mandibulara
Salut,
In urma cu aproximativ o luna de zile, in timp ce stateam in pat si ascultam muzica in casti (casti in-ear), am cascat si am simtit o durere foarte mare in partea dreapta langa ureche (unde este articulatia).
In zilele urmatoare am observat ca deschiderea gurii mi s-a limitat, in sensul ca muschii din ambele parti devenisera extrem de tensionati + ca in momentul in care incercam sa deschid gura larg, simteam cum mandibula se deblaseaza (are joc, iese de la locul ei).
Problema si mai mare este ca in ultimele zile simptomele au inceput sa se agraveze, simt muschii din ce in ce mai tensionati, presiune in ambele parti unde este acea articulatie + gatul mi-l simt umflat (ca si cum amigdalele sunt foarte marite). Din cauza acelei senzatii de umflatura, am si senzatii de voma (e ca si cum as sta cu degetul bagat pe gat).
Nu stiu exact sa ma duc.
La spitalul de chirurgie oro - maxilo - faciala este ok?
In urma cu aproximativ o luna de zile, in timp ce stateam in pat si ascultam muzica in casti (casti in-ear), am cascat si am simtit o durere foarte mare in partea dreapta langa ureche (unde este articulatia).
In zilele urmatoare am observat ca deschiderea gurii mi s-a limitat, in sensul ca muschii din ambele parti devenisera extrem de tensionati + ca in momentul in care incercam sa deschid gura larg, simteam cum mandibula se deblaseaza (are joc, iese de la locul ei).
Problema si mai mare este ca in ultimele zile simptomele au inceput sa se agraveze, simt muschii din ce in ce mai tensionati, presiune in ambele parti unde este acea articulatie + gatul mi-l simt umflat (ca si cum amigdalele sunt foarte marite). Din cauza acelei senzatii de umflatura, am si senzatii de voma (e ca si cum as sta cu degetul bagat pe gat).
Nu stiu exact sa ma duc.
La spitalul de chirurgie oro - maxilo - faciala este ok?
1 comentarii
Da, este o problema de Chirurgie BMF (oro - maxilo - faciala).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1nu pot deschide gura mai mult de jumate
- 1Important.Ajutor De cate ori inghit aud un pocnit in ureche
- 1fizioterapie laser
- 0crispatii tmj
- 1durere maxilar
- 2artroza temporomandibulara dreapta
- 1artroza temporomandibulara dreapta
- 3Ma doare mandibula
- 2Durere ureche stanga si sub
- 1Dureri de ureche + mandibula+ gat dupa o anestezie
- 23Dureri foarte mari de maxilar și ureche