Dureri ale madibulei
Buna!
Am o problema la mandibula. Totul a inceput cam acum 5 saptamani, aveam o durerea de maxilar, prima zi nu am bagat in seama aceea durere nu era mare, dar de la 2 zi am inceput sa iau niste pastile de dureri cam vreo 2 zile, nu mia trecut dar in schimb sa agravat adica de la dure de maxilar a urcat in sus pana la ureche, nu puteam sa dechid gura bine.
Mam dus la medicul de familie si mia dat augumentin de 1000 si ceva antiinflamatorii pentru 5 zile, am luat dar degeaba augumentinul nu avea nici un efect si antiinflamatorii reduceau durerea undeva la 4 ore apoi durerea revenea la loc. Mam dus iara la el si mia dat doar antiinflamatorii mai tari tot pentru 5 zile si tot degeaba, apoi ma trimis la spital la un medic de oase, acela mia dat ceva antiinflamatorii si ceva de durere plus fizioterapie pentru 10 zile. Am facut 5 zile de fizioterapie (de luni pana vineri) apoi am facut pauza 2 zile, dupa acele 2 zile deja simteam cum revine durerea, am facut si restu de 5 in speranta ca va trece. Degeaba de 7 zile nu mai fac fizioterapie nici nu mai iau medicamente si durerea e inca acolo doar ca nu e foarte mare, uneori ma doare si urechea tare dar maxim un minut si trece, alteori cand deschid gura cat pot ma doare si simnt ca am ceva in ureche.
Imi puteti recomanda unde sa ma duc sau ce sa fac?
Am o problema la mandibula. Totul a inceput cam acum 5 saptamani, aveam o durerea de maxilar, prima zi nu am bagat in seama aceea durere nu era mare, dar de la 2 zi am inceput sa iau niste pastile de dureri cam vreo 2 zile, nu mia trecut dar in schimb sa agravat adica de la dure de maxilar a urcat in sus pana la ureche, nu puteam sa dechid gura bine.
Mam dus la medicul de familie si mia dat augumentin de 1000 si ceva antiinflamatorii pentru 5 zile, am luat dar degeaba augumentinul nu avea nici un efect si antiinflamatorii reduceau durerea undeva la 4 ore apoi durerea revenea la loc. Mam dus iara la el si mia dat doar antiinflamatorii mai tari tot pentru 5 zile si tot degeaba, apoi ma trimis la spital la un medic de oase, acela mia dat ceva antiinflamatorii si ceva de durere plus fizioterapie pentru 10 zile. Am facut 5 zile de fizioterapie (de luni pana vineri) apoi am facut pauza 2 zile, dupa acele 2 zile deja simteam cum revine durerea, am facut si restu de 5 in speranta ca va trece. Degeaba de 7 zile nu mai fac fizioterapie nici nu mai iau medicamente si durerea e inca acolo doar ca nu e foarte mare, uneori ma doare si urechea tare dar maxim un minut si trece, alteori cand deschid gura cat pot ma doare si simnt ca am ceva in ureche.
Imi puteti recomanda unde sa ma duc sau ce sa fac?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7e grav?
- 5Durere temporo-mandibulara, ma doare destul de tare cand deschid gura
- 6lipoma (neck mass)
- 6Cea mai fiabila proteza scheletata ?
- 1fizioterapie laser
- 2cancer mandibular la fetita de 8 ani!
- 4cand musc, mestec, inghit, e ca o crampa, spasm muscular, parca m-ar taia un cutit
- 1durere maxilar
- 2ruptura mandibula
- 1deviere mandibulara
- 2Dureri de ureche dupa interventie stomatologic
- 0Deplasare mandibula spre stanga
- 2Durere maxilar-ureche interna-tample, pierdere echilibru la mers/vertij.
- 1Articulatie temporo-mandibulara
- 2Durere la capătul maxilarului și ureche! Mi s-a format ca un nodul sau ganglion mărit.
- 1Durere in partea dreapta a maxilarului
- 0Durere de maxilar cu iradiere in urechi, dureri in gat
- 2Durere puternica maxilar, ajutor
- 1Cracmente maxilar partea dreaptă
Mai multe informații despre: mandibula articulatia temporo-mandibulara durere maxilar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: