Dureri ale madibulei

18-10-2018
MogaS
Nu este medic/terapeut
MogaS
Buna!
Am o problema la mandibula. Totul a inceput cam acum 5 saptamani, aveam o durerea de maxilar, prima zi nu am bagat in seama aceea durere nu era mare, dar de la 2 zi am inceput sa iau niste pastile de dureri cam vreo 2 zile, nu mia trecut dar in schimb sa agravat adica de la dure de maxilar a urcat in sus pana la ureche, nu puteam sa dechid gura bine.
Mam dus la medicul de familie si mia dat augumentin de 1000 si ceva antiinflamatorii pentru 5 zile, am luat dar degeaba augumentinul nu avea nici un efect si antiinflamatorii reduceau durerea undeva la 4 ore apoi durerea revenea la loc. Mam dus iara la el si mia dat doar antiinflamatorii mai tari tot pentru 5 zile si tot degeaba, apoi ma trimis la spital la un medic de oase, acela mia dat ceva antiinflamatorii si ceva de durere plus fizioterapie pentru 10 zile. Am facut 5 zile de fizioterapie (de luni pana vineri) apoi am facut pauza 2 zile, dupa acele 2 zile deja simteam cum revine durerea, am facut si restu de 5 in speranta ca va trece. Degeaba de 7 zile nu mai fac fizioterapie nici nu mai iau medicamente si durerea e inca acolo doar ca nu e foarte mare, uneori ma doare si urechea tare dar maxim un minut si trece, alteori cand deschid gura cat pot ma doare si simnt ca am ceva in ureche.
Imi puteti recomanda unde sa ma duc sau ce sa fac?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul