Dureri de ureche dupa interventie stomatologic
Buna ziua,
Va rog sa ma indrumati, nu stiu ce sa fac si la ce medic sa merg. In decurs de 3 saptamani am facut 2 interventii la stomatologie.
Mai intai pe partea stanga jos mi-a lucrat la o masea si a facut anestezie in gingie, in spatele maselelor. Ulterior m-a durut in ureche, muschiul obrazului si pe langa ureche, durerea radia pana pe gat.Am crezut ca trece, nu am legat durerea de injectia cu anestezie.
Apoi, pe partea stanga, tot jos, mi-a scos o masea, cu injectie la fel, in spatele maselelor. Am simtit de cand a bagat acul o durere f mare. Acum la o saptamana dupa, inca ma doare in ureche, imi trosneste si fasie ceva in ureche, este mereu infundata, ma doare pe langa ureche, nici nu pot sa deschid gura prea mult, ma doare osul mandibulei. Ma tine ceva in gura, nu ma exprim prea bine ca nu cunos termenii, cred ca este un muschi intre maselele de jos si cele de sus. Cea mai deranjanta este durerea de ureche.
Nici pe parea drepta nu a trecut, iar gingia in spate a devenit palida si este umflata.
Imi este teama de complicatii. Medicul stomatolog spune ca nu are ce sa se intample, ca nu stie ce este.
Dar ma gandesc ca poate a facut injectia gresit, a intepat ceva ce nu trebuia.
Ce sa fac, unde sa merg, durerile sunt insuportabile.
Multumesc !
Va rog sa ma indrumati, nu stiu ce sa fac si la ce medic sa merg. In decurs de 3 saptamani am facut 2 interventii la stomatologie.
Mai intai pe partea stanga jos mi-a lucrat la o masea si a facut anestezie in gingie, in spatele maselelor. Ulterior m-a durut in ureche, muschiul obrazului si pe langa ureche, durerea radia pana pe gat.Am crezut ca trece, nu am legat durerea de injectia cu anestezie.
Apoi, pe partea stanga, tot jos, mi-a scos o masea, cu injectie la fel, in spatele maselelor. Am simtit de cand a bagat acul o durere f mare. Acum la o saptamana dupa, inca ma doare in ureche, imi trosneste si fasie ceva in ureche, este mereu infundata, ma doare pe langa ureche, nici nu pot sa deschid gura prea mult, ma doare osul mandibulei. Ma tine ceva in gura, nu ma exprim prea bine ca nu cunos termenii, cred ca este un muschi intre maselele de jos si cele de sus. Cea mai deranjanta este durerea de ureche.
Nici pe parea drepta nu a trecut, iar gingia in spate a devenit palida si este umflata.
Imi este teama de complicatii. Medicul stomatolog spune ca nu are ce sa se intample, ca nu stie ce este.
Dar ma gandesc ca poate a facut injectia gresit, a intepat ceva ce nu trebuia.
Ce sa fac, unde sa merg, durerile sunt insuportabile.
Multumesc !
2 comentarii
sa vada un medic ORL urechea..
se poate folosi Septogal sau tantum ved=rde de supt.. au anestezic
de baut ketonal , padolten...
se poate folosi Septogal sau tantum ved=rde de supt.. au anestezic
de baut ketonal , padolten...
Multumesc pentru raspuns.
Dupa parerea dumnevoastra ce poate sa fie ?
De ce sa doara asa urechea, sa fie infundata si sa doara si pe langa (pe ambele parti ) de la anestezie stomatologica ?
Dupa parerea dumnevoastra ce poate sa fie ?
De ce sa doara asa urechea, sa fie infundata si sa doara si pe langa (pe ambele parti ) de la anestezie stomatologica ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1fizioterapie laser
- 4cand musc, mestec, inghit, e ca o crampa, spasm muscular, parca m-ar taia un cutit
- 2artroza temporomandibulara dreapta
- 1artroza temporomandibulara dreapta
- 1articulatia temporo mandibulara
- 3Ma doare mandibula
- 1Problema articulatie temporo-mandibulara
- 19pacanituri, țiuit, troznituri in urechi
- 23Dureri foarte mari de maxilar și ureche
- 1Zgomot in urechi cand mestec
- 1Articulatie temporo-mandibulara
- 0Dureri ale madibulei
- 1Masea de minte
- 3Durere maxilar