Primul act sexual
Buna ziua. Am 15 ani si am facut-o cu prietenul meu de 15 ani amandoi fiind virgini la primul act sexual. El nu a ejaculat in mine dar spune ca a curs o mica picatura. Nu stie exact daca in vagin sau nu. Se poate Sa fu ramas gravida?
9 comentarii
Buna Alexandra, poti ramane insarcinata chiar daca prietenul tau nu ejaculeaza in vagin, deoarece lichidul care este secretat in timpul erectiei contine spermatozoizi. Prin urmare trebuie sa folositi prezervativ si sa va informati cu privire la ceea ce implica relatia sexuala! Bafta!
Chiar daca a curs o picatura minuscula cand acesta a scos penisul din mine? Ce sanse sunt sa rămân gravida? Inca un lucru. Eu nu simteam nimic cand am facut-o... adica nu se misca nimic inauntru. Si am avut menstruatia acum 2 saptamani. Si vine neregulat. Inca o intrebare ce anticoncepţionale pot sa iau si cum? Ma scuzati ca pun atatea intrebari dar sunt foarte speriata
Sansele sunt minime, dar sunt...repet lichidul preseminal contine spermatozoizi in cantitati mici, dar contine! Asa ca, folositi prezervativ!
Placerea unui act sexual vine dupa ce va obisnuiti unul cu celalalt, invatati ceea ce ii place celuilat. Din punctul meu de vedere la 15 ani problema unei posibile sarcini este o povara grea pt care nu sunteti pregatiti psihic, nu aveti cunostinte suficiente in ceea ce priveste educatia sexuala! Vorbiti cu adultii din jurul vostru!
Multumesc foarte mult. Sfaturile mi-au fost de mare ajutor
Cu ce pot prevenii o sarcina? Ce anticonceptionale pot folosi?
Anticonceptionalele au efecte adverse!! Adica te protejeaza impotriva sarcinii, dar iti pot afecta ficatul, functia reproductiva (posibil sa constati peste 10 ani cand vei dori sa ai un copil, ca nu ramai insarcinata datorita unui consum indelungat de anticonceptionale). In plus ai doar 15 ani, organismul tau este in crestere, prin urmare metoda anticonceptionala potrivita este prezervativul. Utilizarea lui nu influenteaza placerea si va protejeaza si impotriva bolilor cu transmitere sexuala.
Cum intr-o picatura de lichid seminal traiesc niste sute de mii de spermatozoizi, iar pentru o sarcina, ai nevoie de un singur exemplar, raspunsul e, da. Statistic vorbind, sansele sunt mici. Sexul neprotejat poate genera nu doar o sarcina ci si diferite boli cu transmitere sexuala. Chiar daca e virgin/ a fost poate lua un HIV sau virus de hepatita C de la stomatolog, de exemplu. Cel mai bine ar fi sa te informezi mai mult si sa te protejezi!
Draguta, cel mai potrivit pentru voi este prezervativul. Daca scapati de falsa prejudecata cum ca acesta reduce placerea, veti descoperi numai beneficii. Pe langa protectia impotriva sarcinilor sau a unor eventuale afectiuni, va asigura confortul unor clipe minunate in care nu mai panditi ejacularea. Astfel toate simturile participa la acel act. Inchipuie-ti ca o eventuala sarcina va ajunge mai mult ca sigur la urechile parintilor tai pentru ca la varsta ta nici un medic nu va intrerupe sarcina fara acordul tutorelui.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am o maaaaareeee problema. plz help
- 9prietenul nu ma poate dezvirgina
- 3Dezvirginare fata
- 3Probleme sangerare la dezvirginare
- 1Am avut primul contact sexual, iar menstruatia nu a aparut..
- 3Sangerare la actul sexual
- 5nu pot sa o fac din cauza durerii
- 49Probleme cu erectia / Penis moale
- 2Nu simt placere în timpul actului sexual.
- 6Ciclu scurt
- 2Va rog ajutați-ma!
- 0Pot ramane insarcinata?
- 10Inceperea vietii sexuale.
- 2Ajutați-mă!! Simptome specifice după primul contact sexual?
- 1Vreau să știu la ce să mă aștept când imi voi incepe viața sexuală!
- 0Dezvirginare
- 1Nu intra penisul in vagin
- 3Va rog sa ma ajutați, îmi e frica de o sarcina
- 1Vreau răspuns serios. A fost protejat, dar tot îmi e teama. A fost prima mea experienta.
- 1Am dureri mari dupa primul act sexual!
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data metoda contraceptiva
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: