Presiune si durere urechea dreapta insotita de scaderea auzului
Buna ziua,
Am o senzatie de presiune cu tacanit la inghitire si o durere surda a urechii drepte. Toate aceste manifestari au aparut dupa aterizarea cu avionul acum 6 zile. In mod normal dispareau in maxim 2 zile, insa acum persista si in plus auzul este foarte scazut. Ce pot face ? exista manevre de restabilire a presiunii in urechea interna? ceva tratamente de urgenta pana ajung la medicul de spacialitate? mentionez ca sunt programata pe data de 3 februarie.
Ce as putea face pana atunci?
Am o senzatie de presiune cu tacanit la inghitire si o durere surda a urechii drepte. Toate aceste manifestari au aparut dupa aterizarea cu avionul acum 6 zile. In mod normal dispareau in maxim 2 zile, insa acum persista si in plus auzul este foarte scazut. Ce pot face ? exista manevre de restabilire a presiunii in urechea interna? ceva tratamente de urgenta pana ajung la medicul de spacialitate? mentionez ca sunt programata pe data de 3 februarie.
Ce as putea face pana atunci?
2 comentarii
1 desfundat Nasul cu un sprey...
2 pentru Gat... NU dam acidulate, citrice, otet, lamai, usturoi... toate produc reflux gastro eosfagian, in somn il produc pe partea dreapta..asta explica...de ce mai frecvent se infunda urechea dreapta
Voseptol..s.a tablete fara vit C si fara lamaie de supt
3 un antialergic de baut
4 la ureche aplicatii de cald uscat 5 minute dupa pui degetul in ureche si apesi des si reepede spre timpan... se produce o normalizare a presiuniii
2 pentru Gat... NU dam acidulate, citrice, otet, lamai, usturoi... toate produc reflux gastro eosfagian, in somn il produc pe partea dreapta..asta explica...de ce mai frecvent se infunda urechea dreapta
Voseptol..s.a tablete fara vit C si fara lamaie de supt
3 un antialergic de baut
4 la ureche aplicatii de cald uscat 5 minute dupa pui degetul in ureche si apesi des si reepede spre timpan... se produce o normalizare a presiuniii
Va multumesc foarte mult! Seară frumoasă și multă sănătate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2rinosinuzita, durere de ureche pe partea stanga
- 6Durere de dinti, cap si la urechea stanga
- 3presiune urechii
- 4Dureri si senzatie de presiune in ureche
- 1Durere in ureche
- 3dureri cap, ureche
- 4durere ingrozitoare de ureche
- 3Dureri crunte de ureche
- 6De mai bine de un an am anumite simptome pe care eu le asociam cu ale unei raceli
- 2durere in ureche din cand in cand
- 3dureri la pavilionul urechii
- 3Am niste dureri in inauntrul urechei stangi si a maxilarului
- 2Durere ureche
- 1Problema somn
- 2Durere de ureche
- 7Presiune cap, urechi infundate, ameteli
- 2Durere ureche
- 0Durere de urechi, nas infundat.
- 2Îngrijorare în legătură cu gatul
- 1Disconfort gat si dureri urechi
Mai multe informații despre: Durere de urechi durerea de ureche presiune in urechi durerea in ureche pierderea auzului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: