Durere de ureche

Salutare!
Am avut o durere in urechea stanga ce a inceput prin a fi destul de puternica la inceput. Imi afecta toata urechea si maxilarul. Timp de 2 zile mi-am pus ulei de masline cald cu vata, apoi am folosit niste picaturi (Otis-t) si am protejat mereu urechea cu vata timp de 3 zile. Durerea mi-a trecut usor si parca da semne de vindecare. Ce ar trebui sa fac? Sa continui tratamentul cu picaturi. Momentan nu ma mai doare asa tare... e mai degraba o senzatie de discomfort si se simte parca putin infundata.
Am avut o durere in urechea stanga ce a inceput prin a fi destul de puternica la inceput. Imi afecta toata urechea si maxilarul. Timp de 2 zile mi-am pus ulei de masline cald cu vata, apoi am folosit niste picaturi (Otis-t) si am protejat mereu urechea cu vata timp de 3 zile. Durerea mi-a trecut usor si parca da semne de vindecare. Ce ar trebui sa fac? Sa continui tratamentul cu picaturi. Momentan nu ma mai doare asa tare... e mai degraba o senzatie de discomfort si se simte parca putin infundata.
1 comentarii

consult ORL obligatoriu.. fiindca daca este ceva in ureche... dar medicul ORL poate sa.l scoata fara sa ai dureri
dar posibi sa fie cazul si de Stomatolog... durerea radiaza in ureche si de la o masea cu infectii
dar posibi sa fie cazul si de Stomatolog... durerea radiaza in ureche si de la o masea cu infectii

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere de ureche, la masticatie
- 2Dureri ureche si operatie de amigdale
- 3Dureri urechea stanga
- 2durere de ureche debutata cu durere in umar
- 10Durere de cap si ureche
- 3imediat ce vb la telefon ma dor urechile
- 2de zece zile ma chinui cu gureri groaznice la ureche
- 8Durere de ureche persistenta
- 1Durere de ureche insotita de dureri de dinți inclus maxilar
- 2Durere de ureche
- 2Durere de ureche