Durere de ureche
Salutare!
Am avut o durere in urechea stanga ce a inceput prin a fi destul de puternica la inceput. Imi afecta toata urechea si maxilarul. Timp de 2 zile mi-am pus ulei de masline cald cu vata, apoi am folosit niste picaturi (Otis-t) si am protejat mereu urechea cu vata timp de 3 zile. Durerea mi-a trecut usor si parca da semne de vindecare. Ce ar trebui sa fac? Sa continui tratamentul cu picaturi. Momentan nu ma mai doare asa tare... e mai degraba o senzatie de discomfort si se simte parca putin infundata.
Am avut o durere in urechea stanga ce a inceput prin a fi destul de puternica la inceput. Imi afecta toata urechea si maxilarul. Timp de 2 zile mi-am pus ulei de masline cald cu vata, apoi am folosit niste picaturi (Otis-t) si am protejat mereu urechea cu vata timp de 3 zile. Durerea mi-a trecut usor si parca da semne de vindecare. Ce ar trebui sa fac? Sa continui tratamentul cu picaturi. Momentan nu ma mai doare asa tare... e mai degraba o senzatie de discomfort si se simte parca putin infundata.
1 comentarii
consult ORL obligatoriu.. fiindca daca este ceva in ureche... dar medicul ORL poate sa.l scoata fara sa ai dureri
dar posibi sa fie cazul si de Stomatolog... durerea radiaza in ureche si de la o masea cu infectii
dar posibi sa fie cazul si de Stomatolog... durerea radiaza in ureche si de la o masea cu infectii
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2rinosinuzita, durere de ureche pe partea stanga
- 14Dureri de ureche, oki si masele (mai bine zis jum de cap)
- 4durere de ureche sub tratament cu cexyl, copil 5 ani
- 2Ma dor urechile dupa ce am fost la mare!
- 9dureri groaznice :ceafa, urechi, gat, maxilar pana la tampla
- 3Durere mare in ureche
- 2Ma doare maseaua si urechea
- 3imediat ce vb la telefon ma dor urechile
- 4ureche infundata si durere
- 3insuflatie tubulara
- 2Durere ureche stanga si sub
- 1otita copil 5 ani faza incipienta
- 5Otoragia, durere ureche si stare subfebrila
- 2Dureri de ureche
- 3otalgie urechea dreapta de cativa ani
- 3Afta cu durere ureche