Mici ulceratii pe pielea penisului

Sal deci am o problema ajutatima de catva timp tot imi apar niste pete rosi care brusc fac coajba care crapa si uneori doare leam avut acuma vreo 3 ani o perioad asi de un an au reaparut ce pot sa fie?
3 comentarii

Unde ai petele pe fata? Asa aveam si eu si am fost la dermatolog si mia zis ca e DERMATITA DE CONTACT. Probabil tiau aparut acum de la frig. Ai un ten sensibil si tre sa ai fata mai mult acoperita cand iesi afara. Eu fac si la frig, dar mai tare la praf, cand stau in praf mi se inroseste fata si apar acele pete rosii pe fata care mai apoi crapa, adica fac acele cojite. Am folosit crema SKINOREN, cu recomandare de la dermatolog si ma spalam cu un gel special, dar stiu ca prin comanda lam cumparat de la farmacie ca e f scump si nu il au pe stoc. Nu mai stiu cum se numeste. Ceva Cu litera L si e pentru piele sensibila. Dar tre sa mergi la dermatolog. Acum folosesc o crema adusa din Londra. E tare buna, la noi nu se gaseste. E si hidratanta, pentru ten foarte sensibil. Iti doresc multa sanatate!

Aa, si eu am avut dermatita asta acum 2 ani, si anul asta mia aparut din nou dermatita.

Scuze, nu am citit titlul de sus. Am crezut ca ai pe fata petele. Atunci incearca sa te speli cu ceai de coada calului si coada soarecului. Sau cu bicarbonat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Ma doare cand ating penisul
- 69Bubite pe capul penisului
- 3in urma unei masturbari mai puternice, mi s-a rupt pielea de pe varful penisului
- 6puncte albe la baza capului penisului care s-au inmultit. Cum pot sa scap de ele?
- 4senzatie usturime penis
- 3penis umflat
- 4Umflatura pe penis !
- 3boli ale penisului
- 0iritatie penis
- 3Penis rosu cu o albeata
- 4Iritatie sau Infectie
- 7scurgere alba penis
- 2Penis Inflamat
- 14Rana mica la varful penisului
- 1Inflamatie, Dureri Preput
- 3Usturime penis