roseata penis
Buna ziua, in urma cu 5 luni am avut un contact neprotejat si de atunci am varful penisului rosu iar uneori mici usturimi.Nu am avut scurgeri sau usturime la urinare.Am incercat cu crema triderm dar nu prea are efect.Imi puteti recomanda altceva, eventual si niste pastile.Mutumesc !
3 comentarii
Buna ziua, Ar trebui sa faceti niste analize generale( hemoleucograma, glicemie, vsh, creatinina, tpha, hiv, Ag HBs, Ac anti HVC, sumar urina ) si sa incercati o crema reparatorie cu dexpantenol de 2 ori pe zi 10-14 zile.
O zi buna,
Artenie
medic dermatolog
O zi buna,
Artenie
medic dermatolog
Mi-am facut analize hemoleucograma, hbs, hcv, hiv, vdrl, tpha, urina, probe de pe zona rosie a penisului si a iesit negativ candida, trichomonas, gonoree.Ce mai pot face ?Nu banuiti ce poate fi ? Am inteles in urma examenului la urina ca as avea putin nisip la rinichi, ar putea da asta usturime in varful penisului si roseata ?
Salut cum ai rezolvat. Ma intereseaza. Am aceleasi simptome de 5 luni fara vreun rezultat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12probleme in timpul actului sexual
- 3unflaturi ale penisului
- 3mecanic sau dermato-veneric?
- 4Ciuperca? Mucoasa alba?
- 7puncte albe pe testicule si pe penis
- 3Problema penis
- 1iritatie gen cosuri pe capul penisului
- 12rana deschisa pe penis
- 0iritatie penis
- 8Sange din penis
- 3Penis rosu cu o albeata
- 0Usturime penis
- 0Probleme cu pielea organului genital
- 1piele iritata la capu penisului usturime si mancarime
- 0Fisuri la nivelul varfului penisului
- 0umflatura pielea penisului
- 1Imflamatie si iritatie penis
- 1Penis inflamat
- 2Probleme penis
- 7Preput inflamat, rosu pe interior și sub gland rosu. Acele ulcerații ustura la apă caldă
Mai multe informații despre: penis inflamat