Umflatura pe penis !
In luna decembrie 2009 am facut sex cu prietena mea si dimineata cand m-am trezit am observat ca penisul meu era umflat si pana seara se umflase aproximativ tot.Penisul a ramas umflat aproximativ 4 zile si dupa aceea si-a revenit la normal.Ce poate fii?Este vorba despre o boala sexuala?Acuma penisul este normal !
4 comentarii
Ok! Multumesc, chiar crezi ca nu este nimika grav? Mie imi este rusine sa ma duc la medicul urolog sau cum ii spune !
Am si eu o pb asemanatoare...in urma cu cateva luni, la dus mi am facut o mica rana pe penis, fara sa mi dau seama ca apa era putin cam fierbinte. Rana a ramas a facut coaja dar mereu cand ma spalam se rupea si imi dadea sangele. Cu timpul s a marit pt ca mereu pateam la fel. In urma cu 2 zile dupa ce am favut dus am obs o umflatura pe penis...acum s a mai dus dar tot umflat este in partea de sus iar rana tot persista... Ce ar tb sa fac?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1umflatura pe penis
- 3de ceva timp mi-au aparut niste pete rosii pe glandul, ca niste rani...
- 2Inflamare a preputului impreuna cu usturimi!
- 3in urma unei masturbari mai puternice, mi s-a rupt pielea de pe varful penisului
- 41Mi s-a rupt ata si...
- 3Dupa ejaculare ma ustura penisul.
- 6puncte albe la baza capului penisului care s-au inmultit. Cum pot sa scap de ele?
- 4senzatie usturime penis
- 3Mici ulceratii pe pielea penisului
- 3dul in penis
- 0Problema legata de penis
- 4Iritatie sau Infectie
- 0Usturime penis
- 3probleme penis
- 1Umflatura in varful penisului
- 4Inflamare+durere dupa prima decalotare
- 3pielea penis umflata
- 1Prezint usturimi ale penisului
- 2Probleme penis