orgasm in somn?
pot avea orgasm in somn si in realitate nu?
exista asa ceva?.
exista asa ceva?.
4 comentarii
se poate în somn, dar probabil simţi şi în realitate ceva
ORGASME IN VIS
Chiar daca barbatii pot oferi dovezi palpabile ale unei astfel de experiente, aceasta nu inseamna ca femeilor le este refuzat privilegiul de avea orgasm in timp ce viseaza (cu ochii inchisi). In plus, orgasmele nocturne sunt traite cu o intensitate mult mai mare de reprezentatele sexului frumos. Acestea se pot trezi transpirate, epuizate si crezand cu tarie ca a fost mai mult decat un vis.
Ceea ce este interesant la orgasmele in timpul somnului este ca ele apar fara a fi nevoie de vreun fel de stimulare fizica. Uneori visam ca avem un orgasm si avem unul in acelasi timp. Ele pot fi insotite de contractii vaginale puternice sau nu.
De cele mai multe ori visele erotice apar atunci cand o femeie isi incepe viata sexuala, dar nici femeile mai experimentate nu duc lipsa. O simpla intalnire romantica poate aprinde scantei si poate conduce astfel la fantezii nocturne.
Teologii medievali au postulat existenta unor demoni numiti "incubi" care faceau sex cu femeile in timpul somnului oferindu-le acestora orgasme nocturne. Vrajitoarele din acea perioada chiar pretindeau ca ar face dragoste cu diavolul in timpul somnului (daca asta se poate numi dragoste•)
Chiar daca barbatii pot oferi dovezi palpabile ale unei astfel de experiente, aceasta nu inseamna ca femeilor le este refuzat privilegiul de avea orgasm in timp ce viseaza (cu ochii inchisi). In plus, orgasmele nocturne sunt traite cu o intensitate mult mai mare de reprezentatele sexului frumos. Acestea se pot trezi transpirate, epuizate si crezand cu tarie ca a fost mai mult decat un vis.
Ceea ce este interesant la orgasmele in timpul somnului este ca ele apar fara a fi nevoie de vreun fel de stimulare fizica. Uneori visam ca avem un orgasm si avem unul in acelasi timp. Ele pot fi insotite de contractii vaginale puternice sau nu.
De cele mai multe ori visele erotice apar atunci cand o femeie isi incepe viata sexuala, dar nici femeile mai experimentate nu duc lipsa. O simpla intalnire romantica poate aprinde scantei si poate conduce astfel la fantezii nocturne.
Teologii medievali au postulat existenta unor demoni numiti "incubi" care faceau sex cu femeile in timpul somnului oferindu-le acestora orgasme nocturne. Vrajitoarele din acea perioada chiar pretindeau ca ar face dragoste cu diavolul in timpul somnului (daca asta se poate numi dragoste•)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Probleme sexuale: durere in timpul penetrarii
- 12de ce nu am orgasm?
- 2se poate ca soţul meu să aibă orgasm fără ejaculare?
- 8Orgasmul doar cand ma masturbez
- 10vreo sansa????
- 4orgasm
- 15Am nevoie de un sfat
- 12lipsa orgasm
- 4un act sexual fara finalitate?!
- 5cum pot sa ajung la orgasm?
- 7Casatorita de 25 ani, dar relatia noastra sexuala nu a mers niciodata
- 3cand iti dai seamna ca ai orgasm?
- 0orgasm fara ejaculare:-s ?
- 2Anticonceptionalele si orgasmul
- 8orgasm fara placere
- 4deşi am peste 40 ani nu am avut orgasm vaginal de ce?
- 4Orgasmul, intrebare foarte interesanta
- 3Orgasm
- 1Orgasm în somn
- 4Conditionare sexuala
Mai multe informații despre: Orgasmul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: