PPP - Pearly Penile Papules - Bubite pe penis

36 comentarii 1 2
0
25-08-2012, ora 21:54
Malita Bujor
Nu este medic/terapeut
Malita Bujor
Domnu' doctor. Am 13 ani şi am descoperit că am ceva bubiţe pe capul penisului. Am căutat pe internet ceva despre aceste bubiţe şi am văzut pe un forum din America, că, nu este o problema şi nici nu ar trebui să fie. Am mai citit că este ceva normal la tinerii cu vârstele cuprinse între 10-15 ani să apară aceste bubiţe. Nu mă deranjează cu nimic, parcă nici nu ar fi. Dar, arată urât. Bubiţele sunt cam de 0.3-0.5mm, de culoare crem spre roz şi nu se sparg. Ce cremă îmi recomandaţi, sau, dacă ştiţi cumva unde găsesc laser pentru a le sparge în judeţul Arad. Mulţumesc anticipat şi sper să-mi răspundeţi. ŢIN SĂ VĂ ANUNŢ CĂ NU AM AVUT NICI-UN CONTACT SEXUAL CU CINEVA !
0
26-08-2012, ora 11:04
bacau123
Nu este medic/terapeut
bacau123
pasta de dinti sau spala zona cu apa calduta apoi sterge cu prosop curat si uscat.mentine zona uscata
0
31-07-2014, ora 15:23
dobre.florin44
Nu este medic/terapeut
dobre.florin44
Exista pe internet PPP bio ointment, este un unguent natural, fara chimicale, contine Herbal extract 10.000µg and β-PA isolated 30.000µ.
0
22-10-2014, ora 00:52
nelu2424
Nu este medic/terapeut
nelu2424
Am si eu o problema ca aceasta si o intrebare pentru Domnul Doctor, daca este buna aceasta crema oferita de Domnul Dobre Florin ! ? ! ?
0
21-09-2015, ora 20:32
cristinas99
Nu este medic/terapeut
cristinas99
Buna seara...am si eu aceasta problema dupa cum vad des intalnita la baza capului penisului...am ca un colier in jurul bazei de bubice mici si albicioase si sunt un numar foarte mare...nu ma deranjeaza sau creeaza dureri insa imi e rusine sa am un contact sexual, deoarece au un aspect scarbos...as dori imediat sa scap de ele si nu cunosc acel tratament cu laser cam in cate sedinte ar trebui sa dispara? si un prex cu aproximatie...multumesc
0
22-09-2015, ora 18:31
cristinas99
Nu este medic/terapeut
cristinas99
mentionez ca o am cam de 7 ani si s-au inmultit...e normal?
Adaugă un comentariu / răspuns
36 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Bubițe pe penis - cauze, diagnostic, tratament
  •