Papule/hpv

08-01-2019
Unanonim22
Nu este medic/terapeut
Unanonim22
Buna ziua, recent am descoperit ca am niste bubite sub capul penisui de culoare albicioasa. Am căutat pe net si am observat ceva legat de hpv si de papule perlate.
Cineva imi poate spune diferenta dintre cele doua si cum arata afectiunile papulelor si cele a hpv ului si unde si in ce zona apar?. Multimesc!
7 comentarii
1
08-01-2019, ora 17:07
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Buna ziua,
Nu se poate evalua pe internet daca este o boala sau altceva. Cel mai sanatos este sa mergeti la un control si sa faceti analizele specifice.
0
08-01-2019, ora 17:19
Unanonim22
Nu este medic/terapeut
Unanonim22
Am discurat cu mai multe persoane si mi au spus ca este ceva normal si ca o sa invat si la biologie despre asa ceva. Tin sa precizez ca am 16 ani si nu am avut contact sexual. Multumesc pt raspuns domnule doctor
0
08-01-2019, ora 17:32
Unanonim22
Nu este medic/terapeut
Unanonim22
Inca ceva. Am auzit ca aceste bubite ce seamana sau sunt papule perlate apar la pubertate, e adevarat?
0
08-01-2019, ora 18:26
Psihologie, Bucuresti
HPV, ca sa fim exacti poate fi contactat si prin alte cai decat cele sexuale. Probabil ca in cazul tau sansele sunt mici. Intr-o masura acele papule sunt normale daca nu exista alte neplăceri sau simptome.
0
08-01-2019, ora 18:39
Unanonim22
Nu este medic/terapeut
Unanonim22
Nu ma deraanjeaza decat estetic domnule doctor
0
08-01-2019, ora 22:27
Psihologie, Bucuresti
Avand in vedere ca nu se poate face nimic in acest caz ramane doar sa te impaci cu acest aspect, care, de altfel, s-ar putea sa fie doar in mintea ta si sa nu deranjeze viitoarele partenere.
0
09-01-2019, ora 11:02
Unanonim22
Nu este medic/terapeut
Unanonim22
Totusi imi puteti spune unde apar verucile genitale aduca hpv si unde apar papulele perlate va rog?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Bubițe pe penis - cauze, diagnostic, tratament
  •