Papule/hpv
Buna ziua, recent am descoperit ca am niste bubite sub capul penisui de culoare albicioasa. Am căutat pe net si am observat ceva legat de hpv si de papule perlate.
Cineva imi poate spune diferenta dintre cele doua si cum arata afectiunile papulelor si cele a hpv ului si unde si in ce zona apar?. Multimesc!
Cineva imi poate spune diferenta dintre cele doua si cum arata afectiunile papulelor si cele a hpv ului si unde si in ce zona apar?. Multimesc!
7 comentarii
Buna ziua,
Nu se poate evalua pe internet daca este o boala sau altceva. Cel mai sanatos este sa mergeti la un control si sa faceti analizele specifice.
Nu se poate evalua pe internet daca este o boala sau altceva. Cel mai sanatos este sa mergeti la un control si sa faceti analizele specifice.
Am discurat cu mai multe persoane si mi au spus ca este ceva normal si ca o sa invat si la biologie despre asa ceva. Tin sa precizez ca am 16 ani si nu am avut contact sexual. Multumesc pt raspuns domnule doctor
Inca ceva. Am auzit ca aceste bubite ce seamana sau sunt papule perlate apar la pubertate, e adevarat?
HPV, ca sa fim exacti poate fi contactat si prin alte cai decat cele sexuale. Probabil ca in cazul tau sansele sunt mici. Intr-o masura acele papule sunt normale daca nu exista alte neplăceri sau simptome.
Nu ma deraanjeaza decat estetic domnule doctor
Avand in vedere ca nu se poate face nimic in acest caz ramane doar sa te impaci cu acest aspect, care, de altfel, s-ar putea sa fie doar in mintea ta si sa nu deranjeze viitoarele partenere.
Totusi imi puteti spune unde apar verucile genitale aduca hpv si unde apar papulele perlate va rog?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6zona rosie pe penis
- 8Pot avea si femeile "papule perlate"?
- 517 ani... am cosuri, bubite albe pe penis, doar pe o singura parte...
- 3de cateva luni mi-au aparut cateva bubite pe capul penisului
- 3Bubite albe pe capu penisului
- 2bubite in varful penisului
- 3am niste bubite sa le zic micute foarte micutie albe sub penis
- 0Bubite albe penis
- 0buba rosie pe penis
- 5iritatie pielea capului penisului
- 5Preput rosu si bubite pe capul penisului
- 0Bubite baza penis
- 1Ce trebuie sa fac in legatura cu... bubite albe inconjurul capului penisului
- 4Papule perlate peniene pe penis
- 0Bubite pe penis