am de vreo 3-4 ani niste bubite marunte la baza pielii penisului
Am de vreoo 3-4 ani niste bubitze marunte la baza pielii penisului..jos (mai putine in prelungirea pielii). si pe testicule... nu se pot sparge... nuam avut probleme cu ele.. nu jtiu ce sunt... ( Nam fakut sex pana acum)...am 17 ani...ceva unguent sa scap de ele? sunt periculoase?Va rog raspuns multumesc
2 comentarii
de ce nu incerci un medic;este mai in masura sa te lamureasca. sau mergi sa-ti faci o analiza de laborator
o problema mai delicata...la baza glandului, la 0.5 cm.de sant(col)...mi-a aparut o proeminenta (umflatura.) in forma de inel, dar numai pe partea superioara(deasupra)si care imi creaza o stare de jena, disconfort precum si senzatia de durere pe timpul actului...
...imi da impresia ca ar fi o deformare a corpului spongios la partea lui superioara(am citit pe aici, de aceea folosesc acesti termeni...).
...si pentru a fi mai explicit-aceasta deformatie este in interiorul glandului nu a...preputului(pielii)...cu scuzele de rigoare, sper ca am fost inteles...astept un raspuns, multumesc!
...imi da impresia ca ar fi o deformare a corpului spongios la partea lui superioara(am citit pe aici, de aceea folosesc acesti termeni...).
...si pentru a fi mai explicit-aceasta deformatie este in interiorul glandului nu a...preputului(pielii)...cu scuzele de rigoare, sper ca am fost inteles...astept un raspuns, multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3bubite rosii mici pe penis + substanta alba, pls help
- 1Am nevoie de ajutor.. bubite pe penis
- 9sfat va rog: am niste bubite albe ca niste cosuri!
- 10mici bubulite pe penis
- 3Bubite albe la baza capului penisului + poze
- 7Scurgeri din penis
- 6Bubite pe penis.. si de ceva timp ma feresc de sex.
- 0Bubite penis
- 2bubite rosii pe capul penisului, mancarime, descuamare, varsat de vant
- 5iritatie pielea capului penisului
- 0Bubite albe si iritatie
- 0bube pe penis
- 0Puncte pe pielea penisului
- 2Bubite rosii pe penis
- 3Preput rosu cu bubite mici
- 0Bubite in jurul preputului.
- 0Ce inseamna? Ce trebuie sa fac?
- 3Bubite mici albe preput
- 0Bubite mici culoarea pielii de pe scrot pana pe varful penisului.
Mai multe informații despre: bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: