am de vreo 3-4 ani niste bubite marunte la baza pielii penisului

Am de vreoo 3-4 ani niste bubitze marunte la baza pielii penisului..jos (mai putine in prelungirea pielii). si pe testicule... nu se pot sparge... nuam avut probleme cu ele.. nu jtiu ce sunt... ( Nam fakut sex pana acum)...am 17 ani...ceva unguent sa scap de ele? sunt periculoase?Va rog raspuns multumesc
2 comentarii

de ce nu incerci un medic;este mai in masura sa te lamureasca. sau mergi sa-ti faci o analiza de laborator

o problema mai delicata...la baza glandului, la 0.5 cm.de sant(col)...mi-a aparut o proeminenta (umflatura.) in forma de inel, dar numai pe partea superioara(deasupra)si care imi creaza o stare de jena, disconfort precum si senzatia de durere pe timpul actului...
...imi da impresia ca ar fi o deformare a corpului spongios la partea lui superioara(am citit pe aici, de aceea folosesc acesti termeni...).
...si pentru a fi mai explicit-aceasta deformatie este in interiorul glandului nu a...preputului(pielii)...cu scuzele de rigoare, sper ca am fost inteles...astept un raspuns, multumesc!
...imi da impresia ca ar fi o deformare a corpului spongios la partea lui superioara(am citit pe aici, de aceea folosesc acesti termeni...).
...si pentru a fi mai explicit-aceasta deformatie este in interiorul glandului nu a...preputului(pielii)...cu scuzele de rigoare, sper ca am fost inteles...astept un raspuns, multumesc!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Puncte albe pe penis
- 2sunt disperat si nu stiu ce sa fac: am punctulete mici in jurul glandului (si pe piele)
- 3penis cu niste "bubite" rosii micute, la inceput 2, 3... acum s-au inmultit
- 1sunt disperat! bubite albe pe penis
- 3Bubite rosii + poze (cenzurate)
- 3Am o problema daca puteti sa ma ajutati...(iarasi bubite)
- 9sfat va rog: am niste bubite albe ca niste cosuri!
- 2Bubita pe penis
- 3am niste bubite sa le zic micute foarte micutie albe sub penis
- 4bubite albe pe pielea care inconjoara penisul
- 3Bubite mici sub pielea capului!
- 1bubite pete rosii pe capul penisului
- 1Exfoliere penis si bubite albe
- 2Bubite galbene pe testicule
- 2Problema bubite penis
- 5Bubite in jurul penisului
- 2Bubite rosii pe penis
- 0Bubita un felcde cos pe penis
- 1Candida la barbati