Pot sa nasc natural?
una ziua,
In anul 2009 am fost depistata cu virusul B, Anti HBe negativ si viremie 5010. Am urmat tratament cu interferon 180 mg. La terminarea tratamentului am repetat analizele si viremia a fost nedetectabila iar Antigenul VHB negativ. Dupa 6 luni acelasi rezultat, la fel si dupa un an virusul nu a mai fost detectat in sange. Acum sunt insarcinata in 28 de saptamani. Dr meu ginecolog mi-a zis ca nu se poate sa ma fi vindecat total, ca inca am virusul in sange chiar daca nu mai este detectat. Credeti ca pot naste natural in conditii prezentate mai sus sau dr ginecolog ma poate obliga sa fac cezariana?
In anul 2009 am fost depistata cu virusul B, Anti HBe negativ si viremie 5010. Am urmat tratament cu interferon 180 mg. La terminarea tratamentului am repetat analizele si viremia a fost nedetectabila iar Antigenul VHB negativ. Dupa 6 luni acelasi rezultat, la fel si dupa un an virusul nu a mai fost detectat in sange. Acum sunt insarcinata in 28 de saptamani. Dr meu ginecolog mi-a zis ca nu se poate sa ma fi vindecat total, ca inca am virusul in sange chiar daca nu mai este detectat. Credeti ca pot naste natural in conditii prezentate mai sus sau dr ginecolog ma poate obliga sa fac cezariana?
1 comentarii
Buna ziua! Medicul dumneavoastra ginecolog are dreptate. Sigur ca nu va poate obliga sa nasteti prin operatie cezariana dar este varianta cea mai buna pantru siguranta copilului, adica a riscului de a se infecta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce sanse am sa nasc normal daca am astm?
- 0drepturile mele de a avea o nastere vaginala
- 4a doua sarcina: prea devreme?
- 4epiziotomie infectata?
- 3e periculos sa nasc natural daca am miopie?
- 0Nastere naturala sau cezariana
- 0Rani zona genitala
- 1Purtator virus hepatic
- 4Probleme dupa nastere
- 0Vaccinarea la bebelusi.
- 0Cefalhematom nou nascut
- 0Hepatita b
- 0Hepatita B
- 0Hepatita b inactiva
- 1Hepatită b de peste 25 ani
- 2Nastere naturala la scolioza operata si probleme de bazin?
- 0Hepatita B si sportul de performanta
- 1Sex oral neprotejat cu o necunoscuta in urma cu 17 ani
Mai multe informații despre: virusul hepatitic b nasterea naturala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: