Hepatită b sfaturi
Buna seara,
In urma unor analize efectuate mamei mele am aflat că are hepatita b urmând să mergem la un gastroenterolog pt analize amănunțite și tratament.
Vroiam să întreb dacă se poate trăii relativ ușor cu aceasta hepatită?
Și încă ceva as vrea sa mă vaccinez împotriva hepatitei b însă nu știu dacă am fost vaccinat când eram copil deoarece medicul de familie nu are fisa de când m-am născut deoarece medicul de familie de atunci a decedat iar fisa sa pierdut pe undeva ?
Daca am făcut vaccinul la naștere nu are nici o consecință daca îl mai fac acum când am 32 ani?
Va mulțumesc
In urma unor analize efectuate mamei mele am aflat că are hepatita b urmând să mergem la un gastroenterolog pt analize amănunțite și tratament.
Vroiam să întreb dacă se poate trăii relativ ușor cu aceasta hepatită?
Și încă ceva as vrea sa mă vaccinez împotriva hepatitei b însă nu știu dacă am fost vaccinat când eram copil deoarece medicul de familie nu are fisa de când m-am născut deoarece medicul de familie de atunci a decedat iar fisa sa pierdut pe undeva ?
Daca am făcut vaccinul la naștere nu are nici o consecință daca îl mai fac acum când am 32 ani?
Va mulțumesc
1 comentarii
Buna ziua.
Da, se poate trai normal.
Puteti sa va faceti dozarea anticorpilor specifici, si asa vedeti daca ati facut vaccinul si care mai e eficacitatea acum. Daca titrul de anticorpi e scazut, se poate face rapel.
Da, se poate trai normal.
Puteti sa va faceti dozarea anticorpilor specifici, si asa vedeti daca ati facut vaccinul si care mai e eficacitatea acum. Daca titrul de anticorpi e scazut, se poate face rapel.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Hepatita B
- 3Virusul Hepatic B, din nou
- 6imunoglobulina
- 3oare am luat si eu virusul hepatitei b?
- 3vaccin initial hepatita b
- 7La ce medic poate apela?
- 6Hepatita B, TGO, TGP, GGT - valori marite. Trebuie internat?
- 3hepatita B, TGP 124, TGO 244, GGT 269 - e grav?
- 2Hepatita b inactiva transmitere prin contact sexual
- 5carcinom mamar la pacienta cu hepatita cronica de tip B
- 2Cum aflu daca si sotul meu are hepatita B?
- 1Hepatita B - de ce ?
- 0Vaccinarea la bebelusi.
- 0Hepatita b
- 0Hepatita B?
- 0Hepatita B se poate lua si prin saliva?
- 0Doresc sa donez sange si nu pot
- 0Hepatita b inactiva
- 0Ac anti hbs pozitiv
- 0Rezultate analize hepatita C si B
Mai multe informații despre: Hepatita B virusul hepatitic b
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: