Hepatită b sfaturi

Buna seara,
In urma unor analize efectuate mamei mele am aflat că are hepatita b urmând să mergem la un gastroenterolog pt analize amănunțite și tratament.
Vroiam să întreb dacă se poate trăii relativ ușor cu aceasta hepatită?
Și încă ceva as vrea sa mă vaccinez împotriva hepatitei b însă nu știu dacă am fost vaccinat când eram copil deoarece medicul de familie nu are fisa de când m-am născut deoarece medicul de familie de atunci a decedat iar fisa sa pierdut pe undeva ?
Daca am făcut vaccinul la naștere nu are nici o consecință daca îl mai fac acum când am 32 ani?
Va mulțumesc
In urma unor analize efectuate mamei mele am aflat că are hepatita b urmând să mergem la un gastroenterolog pt analize amănunțite și tratament.
Vroiam să întreb dacă se poate trăii relativ ușor cu aceasta hepatită?
Și încă ceva as vrea sa mă vaccinez împotriva hepatitei b însă nu știu dacă am fost vaccinat când eram copil deoarece medicul de familie nu are fisa de când m-am născut deoarece medicul de familie de atunci a decedat iar fisa sa pierdut pe undeva ?
Daca am făcut vaccinul la naștere nu are nici o consecință daca îl mai fac acum când am 32 ani?
Va mulțumesc
1 comentarii

Buna ziua.
Da, se poate trai normal.
Puteti sa va faceti dozarea anticorpilor specifici, si asa vedeti daca ati facut vaccinul si care mai e eficacitatea acum. Daca titrul de anticorpi e scazut, se poate face rapel.
Da, se poate trai normal.
Puteti sa va faceti dozarea anticorpilor specifici, si asa vedeti daca ati facut vaccinul si care mai e eficacitatea acum. Daca titrul de anticorpi e scazut, se poate face rapel.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Hepatita B-o intrebare, va rog mult pentru un raspuns
- 14Analize Hepatita B contradictorii
- 8este o hepatita B sau mai e nevoie de analize ?
- 3Rezultate analize - e cazul sa fac un test de hepatita B-C?
- 7ea are hepatita b.. la cat timp trebuie sa-mi fac analize?
- 7Am ficatul marit, iar in trecut am avut hepatita B
- 14Hepatita B - va rog interpretare analize
- 3Interferonat, adjuvant naturist pentru tratarea hepatitelor cu virus B, C si D
- 4gravida seropozitiva si cu hepatita b cu antigen
- 1hepatita b
- 1Hepatita B
- 0manifestari extra-hepatice virus B?
- 0Hepatita b
- 0Hepatita B?
- 0Ac anti hbs pozitiv
- 4Hepatită și sarcina
- 1Pot sau nu sa donez va rog?
- 5Ecografie ficat
- 0Aghbs Cantitativ
Mai multe informații despre: Hepatita B virusul hepatitic b