Tija femur

Buna ziua.
In anul 2007, in urma unui accident de masina, mi-a fost introdusa in femur o tija.In urma discutiilor cu medicul care s-a ocupat de mine am decis ca daca nu ma deranjeaza sa nu mai scot tija.Tija nu ma deranjeaza, dar va rog sa-mi spuneti daca cu trecerea anilor as putea avea neplaceri din cauza ei si daca la mai bine de 10 ani de la operatie mai poate fi extrasa tija din femur.
Va multumesc.
In anul 2007, in urma unui accident de masina, mi-a fost introdusa in femur o tija.In urma discutiilor cu medicul care s-a ocupat de mine am decis ca daca nu ma deranjeaza sa nu mai scot tija.Tija nu ma deranjeaza, dar va rog sa-mi spuneti daca cu trecerea anilor as putea avea neplaceri din cauza ei si daca la mai bine de 10 ani de la operatie mai poate fi extrasa tija din femur.
Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0cot rupt in 10 bucati - operat-tije-suruburi
- 1operatie tija - fractura diafiza metetarsian V
- 9extractie tija zavorata rush
- 0Tija
- 0Metoda Nuss - scoatere a tijei metalice (operatia) cea cu suruburi prinse de coaste
- 1Tija femur
- 0Operatie /recuperare dupa fractura tibie / peroneu cu tija si placuta
- 2Place cu suruburi in picior infectie
- 3Scoaterea tijei din picior dupa 2 ani
- 1Fractura cominutiva subtrohanteriana dreapta introducerea de tije gamma mod de recuperare
- 5Ce efecte poate avea daca calcă pe piciorul ce nu are încă șurubul scos?
- 2Întrebare: e normal ca după kineto piciorul să se învinețească f tare, să se umfle și să doară?
- 5Fractura multipla astragal
- 1Fractură maleola și epifiză distală cu deplasare discretă fixată cu șurub
- 0Recuperare mers normal după fractură de femur
- 0Recuperare-osteosinteza cu tija a tibiei/ planificare sarcina inainte/dupa inalturare a ti
Mai multe informații despre: femurul tratament fractura cu tija, suruburi, placute tija femur