ciclul menstrual

o singura intrebare...cate zile dupa menstruatie poti sa o faci neprotejat???.stiu ca nu e bine...dar am inteles ca sunt mai putine sanse sa ramana.va rog foarte mult sa mi raspundeti.ca multi au zis ca 7 zile incepand din prima zi.va multumesc!
4 comentarii

5-7 zile dupa ciclu nu este considerata ca fiind o perioada fertila.Apoi fetele incep sa aiba o secretie vaginala mai abundenta, se simt umede tot timpul; aceasta e perioada in care ele raman usor gravide si trebuie sa faca sex numai cu prezervativ [ cam doua saptamani ].Apoi din nou secretiile vaginale scad in intensitate, sunt din ce in ce mai putine, ceea ce inseamna ca mai e putin pana vine ciclul si se poate face sex neprotejat.Aceasta metoda de a calcula riscul sarcinii nu-ti garanteaza 100% ca fata nu poate ramane gravida.Plus ca ea te mai poate si minti.Pentru siguranta ta eu zic sa folosesti mereu prezervativul [ te protejeaza si contra bolilor cu transmitere sexuala ].Sarbatori fericite!
BY CASA DRHOUSE !
BY CASA DRHOUSE !

mai postez o data... k sa fii sigur dupa menstruatie fa-o doar 5 zile fara prezervativ k sa fii sigur !

E mult 5 zile, stiu mai bine !
3 zile dupa ciclu, atat, nu mai mult!
3 zile dupa ciclu, atat, nu mai mult!

de mintit nu cred ca ma minte ca e prietena mea de 1 an si 5 luni.ms ptr raspunsuri...o sa ma limitez la 3 zile ca sa fiu sigur...sarbatori fericite!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3probleme in timpul menstruatiei
- 2Cum pot face sa vina mai repede?
- 6o.b.-uri la plaja si in apa
- 4mi-a venit in sfarsit
- 7sangerari in primele luni de administrarea anticonceptionalelor
- 7Umflatura intre vagin si piciorul drept
- 47menstruatia urat mirositoare
- 10Exista oare o solutie?
- 3yaz pt reglarea ciclului
- 6de 13 zile am o sıngerare asemanatoare menstruatiei şi cu cheaguri f.mici de sınge
- 4intrerupere anticonceptionale
- 5teama folosirii anticonceptionalelor
- 6Rezultate Analize Hormonale
- 0am 44 ani si menstruatia mi-a intarziat 8 zile(pana acum!)
- 2menstruatie inchisa la culoare si redusa cantitativ
- 2Schimbarea datei menstruatiei cu ajutorul pilulelor contraceptive
- 2menstruatie sau nidatie
- 2mentruatia mai mult decat de obicei
- 0Cand va aparea menstruatia dupa cerazette
Mai multe informații despre: Menstruatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: