posibile simptome ale gonoreei?
Buna ziua.
Cam acum 2-3 saptamani am fost diagnosticat cu gonoree...am urmat tratament cu Amoxiplus...mi-au trecut simptomele de curand..iar acum 2 zile am observat cateva puncte rosii pe capul penisului...astazi...am vazut ca tot capul este plin de bubite mici rosii..ca o iritatie..insotite o o usoara mancarime..credeti ca are legatura cu Gonoreea ? ce imi recomandati sa iau ? Si va rog spuneti-mi daca pot intretine relatii sexuale neprotejate in aceasta perioada..iar daca nu upa cat timp.. Va multumesc anticipat.
Cam acum 2-3 saptamani am fost diagnosticat cu gonoree...am urmat tratament cu Amoxiplus...mi-au trecut simptomele de curand..iar acum 2 zile am observat cateva puncte rosii pe capul penisului...astazi...am vazut ca tot capul este plin de bubite mici rosii..ca o iritatie..insotite o o usoara mancarime..credeti ca are legatura cu Gonoreea ? ce imi recomandati sa iau ? Si va rog spuneti-mi daca pot intretine relatii sexuale neprotejate in aceasta perioada..iar daca nu upa cat timp.. Va multumesc anticipat.
3 comentarii
cel mai bine e sa mergi la un androlog sau la o deramto-venerologie (dar cred ca mai bine la androlog). poate fi de la gonoree. poate iti face niste analize sa vada in ce stadiu e, daca a trecut vreun pic sau nu, sa iti dea alt tratament. el o sa stie bine.
Era bine daca te-ai fi adresat medicului care ti-a pus diagnosticul de gonoree si care ti-a recomandat antibioticul. Luate la intamplare antibioticele modifica rezistenta organismului la actiunea germenilor patogeni.
Eu sunt de parere ca sexul trebuie sa se faca protejat.
Eu sunt de parere ca sexul trebuie sa se faca protejat.
Buna ziua,
Este necesar sa nu intretineti contact sexual neprotejat, apoi sa repetati examenul de secretie uretrala si sa consultati medicul care v-a prescris tratamentul pentru gonoree.
O zi placuta!
Este necesar sa nu intretineti contact sexual neprotejat, apoi sa repetati examenul de secretie uretrala si sa consultati medicul care v-a prescris tratamentul pentru gonoree.
O zi placuta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4boli cu transmitere sexuala
- 2chlamidia, gonoree sau...?
- 2banuieli de gonoree
- 3e a 2 a oara cand am gonoree
- 4am gonoree cred si numai scap de ea...
- 6am nevoie de o parere... in urma unei partide de sex m-am ales cu gonoree
- 4tratament gonoree
- 4Gonoree cronica
- 4gonoree a invins doxiciclina
- 4gonoree din sex oral
- 4gonoree?
- 6gonoree?
- 1nelamurire gonoree
- 2gonoree
- 4Gonoree?
- 2Gonoree vindecata ?
- 2Dezinfectarea jucariilor sexuale dupa tratarea BTS-ului (gonoree)
- 1Ajutati-ma - îmi curge mult lichid, numai după actul sexual
- 0Gonoree
Mai multe informații despre: Gonoreea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: