ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

posibil miastenia gravis?

09-07-2015
relly.lia
Nu este medic/terapeut
relly.lia
Buna seara.As dori si eu sa imi spuna cineva daca in urma urmatoarelor rezultate de analize am miastenia gravis generalizata, asa cum a suspectat medicul neurolog.Inca nu am ajuns cu rezultatele la medic(urmeaza sa merg saptamana viitoare).anticorpi anti-receptor acetilcolina 0, 2, intervalul de referinta fiind 0, 25, iar anticorpi anti-musk 0, 01, intervalul fiind 0, 05.Mentionez ca de 12 ani ma lupt cu o slabiciune musculara si dureri articulare care s-au accentut cu fiecare an ce trecea fara a primi un diagnostic clar, pana cand am ajuns la Spitalul Universitar de Urgenta unde un medic neurolog a dat aceasta suspiciune, mai ales ca eram deja obosita pentru ca urcasem 9 etaje pe scari.Astept raspuns cat mai urgent.Va multumesc.
5 comentarii
0
10-07-2015, ora 12:03
Dr. Macsuta Vlad
Neurologie, Bucuresti
Dr. Macsuta Vlad
Anticorpii anti-receptor pentru acetilcolina sunt prezenti in titru detectabil la 90% din pacientii cu miastenia gravis generalizata si la 55-70% din cei cu miastenia oculara.
Este posibil, si exista miastenia gravis seronegativa.
0
13-07-2015, ora 08:28
relly.lia
Nu este medic/terapeut
relly.lia
As dori totusi sa imi spuna cineva daca rezultatele analizelor, postate anterior sunt normale.Va multumesc.
0
17-07-2015, ora 23:43
relly.lia
Nu este medic/terapeut
relly.lia
Buna seara.E totusi cineva care poate sa-mi raspunda si mie la postarea anterioara?Si mai am o intrebare:pot ajunge la IC Fundeni, sa ma internez pentru diagnosticare, fara a face o programare, eu locuind in Braila?Va multumesc.
0
21-01-2018, ora 12:43
relly.lia
Nu este medic/terapeut
relly.lia
Buna ziua.As dori si eu o interpretare RMN la coloana toraco-lombara.Minima scolioza in "S" toraco-lombara.Discreta cifoza dorsala si usoara accentuare a lordozei lombare.La nivelul corpului vertebral T10 se evidentiaza o imagine rotunda de 11 mm in diametru, sugestiva pentru hemangiom(in T1-hiposemnal si in T2-hipersemnal) si o alta asemanatoare la nivelul corpului vertebral L3 de aproximativ 6 mm in diametru.Aspect de deshidratare minima a discurilor intervertebrale dorsal superior, mai importante la nivel T2-T3 si T3-T4.Minime protruzii discale posterioare T2-T3, T3-T4, L4-L5 si L5-S1, cu amprentare usoara a sacului dural.Aspect de deshidratare moderata a discului interbertebral L5-S1.Cordon medular fara anomalii morfologice sau de semnal.Mentionez ca am programare pe data de 5 Martie, la un spital din Bucuresti, dar pana atunci as dori un raspuns, orientativ.Cum as putea sa ma protejez, neavand un diagnostic sau tratament.Va multumesc.
0
27-06-2018, ora 13:05
relly.lia
Nu este medic/terapeut
relly.lia
Buna ziua.Datorita unor probleme personale nu am reusit sa ajung pe data de 5 Martie la Bucuresti, asa ca am fost la un medic neurolog, din Braila.Acesta, fara a ma cosulta, a citit RMN si a spus ca totul este absolut normal, ca nu vede nimic care sa aiba legatura cu slabiciunea musculara pe care o am si care se accentueaza, pe zi ce trece.Mentionez ca medicul neuochirurg m-a trimis la neurologie pentru investigatii amanuntite si tratament, iar aici am avut surpriza sa mi se spuna ca nu am nimic.As dori si eu sa imi spuna cineva, de preferat un medic, daca intradevar acest RMN este normal si daca se poate sa imi spuna si de unde pleaca aceasta slabiciune musculara.Daca as cere parerea si unui medic ortoped credeti ca ma poate ajuta?Va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: