miastenia-boli autoimune
Va rog mult sa-mi spuneti daca miastenia gravis sau alte boli autoimune se pot trata prin homeopatie?.Nu pot inghiti alimente solide.
3 comentarii
Da, eu cred ca orice boala se poate trata prin homeopatie. Si eu am o boala foarte grava autoimuna si in urma cu 2 ani de zile am fost intr-o stare critica si doctorii nu mai imi dadeau nici o sansa. M-a dus cineva la o doctora homeopata foarte buna, care pot sa spun ca mi-a salvat viata. Ma simt bine si doctorii se mira de ce, pentru ca nu le-am spus si nici nu am de gand. Eu nu mai am incredere in medicii clasici absolut deloc. Merg la ei doar pentru ca trebuie sa iau reteta in fiecare luna, pentru ca am o boala incurabila si trebuie sa iau tratament toata viata, dar datorita acestei doctore homeopate, iau doze foarte mici. Eu va spun din tot sufletul sa aveti incredere in doctorii homeopati, dar cei care sunt buni intr-adevar. Un doctor bun homeopat este acela care stie bine si medicina clasica si apoi s-a specializat in homeopatie pentru ca asa sunt multi care se cred homeopati, dar habar nu au de boli si simptomele lor. Multa sanatate.
se poate scrie denumirea integratorului alimentar? sau sunt mai multe tipuri? multumesc
Doamna Adelaide as dori si eu daca se poate un nr.de telefon sau o adresa la un doctor homeopat pentru ca na-s dori sa nimeresc la orisice escroc(sint destui care iti ia banii degeaba)Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7miastenia gravis se trateaza cu acupunctura?
- 7miastenie gravis... sugestii pt a lupta impotriva acestei boli
- 22Miastenia gravis
- 0miastenia gravis
- 0diagnostic miastenia gravis
- 0Miastenia gravis
- 0Miastenia gravis
- 1miastenia gravis
- 0Miastenia gravis
- 5posibil miastenia gravis?
- 0Am Miastenia gravis si prezint risc mare de lupus
- 3Miastenia Gravis... Poate o idee de vindecare...?
- 0Miasenie gravis
- 0Timectomie
Mai multe informații despre: Miastenia gravis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: