miastenia gravis
Buna ziua,
Am miastenie gravis.Mi s-a facut timectomie anul trecut in iunie.
Am tasari multiple de vertebre si dureri mari, am coxartroza si gonartroza, ma dor f. tare...Am luat vimovo, la indicatia unui doctor, si constat ca mi-e mult mai bine, dar am citit in prospect ca contine magneziu.Am citit ca magnezil nu este indicat la miastenie gravis.
Pot lua totusi vimovo? Mentionez ca este singurul medicament la care au mai cedat durerile.
Va multumesc
Am miastenie gravis.Mi s-a facut timectomie anul trecut in iunie.
Am tasari multiple de vertebre si dureri mari, am coxartroza si gonartroza, ma dor f. tare...Am luat vimovo, la indicatia unui doctor, si constat ca mi-e mult mai bine, dar am citit in prospect ca contine magneziu.Am citit ca magnezil nu este indicat la miastenie gravis.
Pot lua totusi vimovo? Mentionez ca este singurul medicament la care au mai cedat durerile.
Va multumesc
1 comentarii
Asa este, in Miastenie este contraindicat magneziul. Dar unde ati citit dvs ca vimovo contine magneziu? Acesta este o combinatie de naproxen cu esomeprazol. Dar mai exista si alte medicamente ce contin naproxen, ca de exemplu Naldorex. Pe de alta parte, daca ati luat deja Vimovo si starea neurologica nu s-a inrautatit nu ar trebui sa va faceti probleme. Pentru Miastenie ce luati?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3miastenia-boli autoimune
- 7miastenia gravis se trateaza cu acupunctura?
- 7miastenie gravis... sugestii pt a lupta impotriva acestei boli
- 22Miastenia gravis
- 0miastenia gravis
- 0diagnostic miastenia gravis
- 0Miastenia gravis
- 0Miastenia gravis
- 0Miastenia gravis
- 5posibil miastenia gravis?
- 0Am Miastenia gravis si prezint risc mare de lupus
- 3Miastenia Gravis... Poate o idee de vindecare...?
- 0Miasenie gravis
- 0Timectomie
Mai multe informații despre: Miastenia gravis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: