Pata rosie pe preput vizibila
De câteva săptămâni mi-a apărut pe prepuţ, puţin lateral stânga, o pată roşie, ce este puţin vizibilă atunci când nu fac sex şi destul de roşie după actele sexuale.Glandul, la bază e puţin roşu iar pielea de pe el nu stă întinsă, este zbârcită.Nu am dureri din cauza aceasta dar am senzaţia că pe zi ce trece se tot agravează.Oare să fie candidoză? Şi din start aş vrea să îmi spuneţi că nu este cancer...mersi anticipat!
8 comentarii
Te rugam sa iti faci o programare la un medic dermato-venero. Diagnostic nu iti poate da nici un medic pana nu te vede si pana nu iti face analizele de rigoare. Te rugam, nu neglija si mergi la medic!
Nimeni n-are nici cea mai vagă bănuială ? Singurul dermatolog din Tecuci este o femeie şi nu aş putea să merg la ea...vă daţi seama.
Din pacate tot acolo va tb sa mergi, la medic. Si chiar dc este femeie, medicul este un profesionist. Pt sanatatea ta, aceasta este recomandarea.
Ce te face sa crezi ca nu este cazul sa mergi la un dermatolog femeie? Nu este cazul sa te jenezi. Aceasta este specialitatea dumneaei, pe care o practica zi de zi. Trebuie sa mergi la doctor!!!
Voiam să zic de ce nu aş vrea să merg, dar mă abţin. Totuşi mersi de sfaturi!
Şi apropo...măcar dacă se pricepea la munca pe care o face...am o dermatită seboreică de aproximativ 4 ani şi cu cremele pe care mi le-a dat nu mi-a trecut nimic ci mai tare s-a agravat.Cine ştie ce naiba îmi mai spune că am...
Buna ziua am si eu o problema... de 2-3 luni mi-a aparut in zona testiculelor o pata de culoare alba care imi provoaca mancarimi puternice, plus imi apar niste urme albe, ceva care seamana cu matreata. Va rog ajutor !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 69Marimea penisului
- 14Capul penisului rosu
- 41Mi s-a rupt ata si...
- 7boala ciudata de penis
- 5Ieri dimineata m-am trezit cu o umflatura mica la baza penisului, de culoare maro spre vanat
- 5se pare ca "ata" nu s-a rupt de la inceput.. ajutati-ma!
- 2in zona penisului partea inferioara mi-a aparut o dunga subtire continua
- 235Crapaturi piele penis
- 3cand belesc penisul ma ustura
- 2Pata rosie sangeranda pe penis
- 2Pana la ce varsta poate sa creasca penisul!!!!! Si daca e posibil acest lucru!!!!
- 5Sensibilitate mare a penisului
- 2Nedezvoltarea penisului?
- 4Pete rosii pe capul penisului
- 1Piele penis uscata
- 1Pata rosie pe capul penisului
- 3Pigmentare a penisului in urma contactului sexual?
- 3Vena umflatura penis
- 0Balanita sau nu?
- 1Pată De culoare rosiee pe pielea penisului !!! Ajutor
Mai multe informații despre: Penisul pete rosii pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: